nb1.hu

Rangadót buktak, nem fordult még jóra a szerencséjük

Nem adják fel viszont!

 

A monorlabdarugas.hu közleménye:

 

"LABDARÚGÓ NB II

5. FORDULÓ (AUGUSZTUS 26.)
 
BÉKÉSCSABA-BSS MONOR 2–1 (1–0)
Békéscsabai Kórház utcai Stadion, 750 néző. Vezette: Berényi Tamás (Baghy Csaba, Szvetnyik Bence)
 
BÉKÉSCSABA: Rybansky, Zahorán, Mezei (Lustyik), Szatmári, Gránciz, Urbin (Szalai), Király, Babinyecz (Hursán), Viczián, Pilán, Szélpál Vezetőedző: Boér Gábor
 
BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Fülöp N., Balanescu – Bori, Ficsor (Szabó), Hunya, Szuhodovszki (Szabó D.). Palincsár – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid 
 
Gólszerző: Gránicz (1–0) a 21., Palincsár. (1–1) a 62., Szatmári (2–1) a 75. percben
 
Csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett Békéscsabán, ahol ismét jól játszottak a monori fiúk, de sajnos ezúttal sem sikerült elcsípni legalább az egyik pontot. Igazi pech széria…
 
A mérkőzés elején higgadtan játszottunk, sőt az első igazi helyzet is csapatunk nevéhez fűződött, de sajnos Sági közeli ziccere kimaradt. Az állás azonban megváltozott a 21. percben, amikor Gránicz saját térfeléről megindulva, végigszlalomozott a monori védők között és remekül lőtte ki a hosszú alsót, esélyt sem adva Bozsónak (1-0). A gól nem zavarta meg a srácokat, sikerült rákapcsolnunk és több helyzetet is kidolgoztunk. A gólszerzéshez Szuhodovszki járt a legközelebb, miután nagyjából 25 méterről lövésre szánta el magát, Rybansky azonban a bal kapufára tolta a lövést. A félidőben így maradt az egy gólos hazai vezetés. 
 
A második játékrész is intenzíven kezdődött, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, a kapusok azonban remekül állták a sarat. Az eredmény nem is változott egészen a 62. percig, amikor Palincsárnak sikerült kapásból kapuba találni Sági beadásából, megszerezve ezzel első bajnoki gólját a Monor színeiben. (1-1) A meccs továbbra is kiegyenlítetten zajlott, de sajnos negyedórával a vége előtt a hazaiak ismét megszerezték a vezetést, miután Szatmári 16 méteres lövése is a jobb alsóban kötött ki. (2-1) A hátralévő időben az eredmény már nem változott, csapatunk ismét nagyot küzdött, jól játszott a tavalyi bronzérmessel szemben, de ezúttal is be kell érnünk a szimpatikus vesztes szerepével.
 

A javításra szerdán kerülhet majd sor, ugyanis a hétközi fordulóban a rosszul kezdő de merészebb álmokat dédelgető Nyíregyházát látjuk vendégül a III. kerületi stadionban.
 
Horváth Dávid: – Sajnos a mai napon sem tudtuk megszerezni a vezetést, így futottunk az eredmény után. Nagyon fontos lenne, hogy végre előnyben tudjunk lenni – hiszen eddig azon az egy mérkőzésen, ahol ezt sikerült elérnünk, azt meg is nyertük. Jó lenne már azt mondanom, hogy rossz játékkal megszereztük a három pontot, így viszont meccsek óta  élcsapatok ellen játékban egyenrangú partnerek vagyunk, sőt időszakosan dominálunk és helyzeteket is alakítunk ki, de mégis nem fordul úgy a szerencsénk, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót. A befejezéseket agresszívebben, ugyanakkor higgadtabban kell lejátszanunk, hiszen ellenfeleink is könyörtelenül kihasználják a mi hibáinkat ezen a szinten.
 
Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!
 
Jók: Ismételten jó teljesítményt nyújtottunk, egy kis szerencsével könnyedén pontot szerezhettünk volna. Palincsár Martin higgadt befejezése dicséretet érdemel, valamint Ficsor teljesítménye is említésre méltó."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC