nb1.hu

Rangadóval folytatódik az NB II 18. fordulója!

Balmazújváros - A listavezető a Puskást Akadémiát fogadja.

A forduló legfontosabb és egyben legjobban várt mérkőzése a Puskás balmazi vendégjátéka. Feczkó Tamás csodacsapata ma is győzne hazai környezetben!

 

 

SOROKSÁR SC–HR-RENT KOZÁRMISLENY 
(Szamosi Mihály Stadion, 13.00) 

A Soroksár szenzációsan szerepel az utóbbi hetekben, a Dorog elleni hazai döntetlen óta csak nyer, mindössze Gyulán kapott egy gólt. A legutóbbi négy hazai meccsén 14 gólt szerzett, s ebben benne van a dorogiak elleni 1-1 is. A Kozármisleny tizennégy hellyel áll hátrább a táblázaton vendéglátójánál, az elmúlt öt fordulóban csupán egy pontot gyűjtött. Vendégként akadt egy négymeccses veretlenségi sorozata, de a legutóbbi két találkozóját egy góllal elveszítette. 

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–SZEGEDI EOL SC
(Városi Stadion, 13.00)

A nyírségiek a legutóbbi hetekben gyengén szerepeltek, a tabella éléről visszacsúsztak a középmezőny második felébe. A legutóbbi nyolc fordulóban csupán két pontot szereztek. Pályaválasztóként a legutóbbi hat meccsükből csak egyet tudtak megnyerni. A legutóbbi hat forduló eredményei alapján csupán egy csapat maradt el még mögöttük is: a mostani ellenfél, a SZEOL AK, amely a legutóbbi tizenegy mérkőzésén csupán egy pontot szerzett, meglepetésre Sopronban. A legutóbbi nyolc meccsét 1-19-es gólkülönbséggel elveszítette. A SZEOL-nál edzőváltás történt a héten, Tóth Ákost az eddigi szakmai igazgató, Lóczi István váltotta.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–AQVITAL FC CSÁKVÁR
(MTE-sporttelep, 13.00)

A Mosonmagyaróvár már hetedik a bajnoki tabellán, pedig nagyon mélyről indult. Ugyanakkor a legutóbbi hét fordulóban 19 pontot szerzett, hat mérkőzését megnyerte, s csak egyen játszott döntetlent. A Sopron ellen hazai pályán nem tudott nyerni, pedig javult az otthoni mérlege, a ZTE elleni győzelem után négy mérkőzésen egy pontot szerzett, a legutóbbi hármon pedig hetet. A csákváriak nincsenek jó formában, a legutóbbi négy fordulóban nem nyertek, igaz, háromszor is döntetlent játszottak. Vendégként legutóbb kikaptak a Váctól, de előtte három mérkőzésen öt pontot szereztek. 

BUDAÖRS FC–SZOLNOKI MÁV FC
(Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 13.00)

A Budaörs a legutóbbi öt fordulóban csak egy mérkőzésén nem kapott ki, de akkor legyőzte Csákváron a Kozármislenyt. Érdekes, hogy pályaválasztóként mindössze egyszer, a Vác ellen játszott csak döntetlent az idényben. A Szolnoki MÁV két hellyel, de öt ponttal előzi meg mostani ellenfelét, vendégként a legutóbbi három fellépéséből kettőt is megnyert, Siófokon és a Cegléd ellen. 

CEGLÉDI VASUTAS SE–KISVÁRDA MASTER GOOD
(Albertirsa, Sporttelep, 13.00)

Az albérletben játszó ceglédiek a legutóbbi öt fordulóban csupán három pontot szereztek, de erősebb csapatokkal játszottak, a Soroksártól, a Balmazújvárostól, a Puskás Akadémiától és (némi meglepetésre) a Szolnoktól kaptak ki. Pályaválasztóként a legutóbbi öt „kísérletből” csak a Budaörsöt verték meg. A Kisvárda épen olyan erős, mint a fentebb felsoroltak, augusztus 10. óta nem kapott ki vendégként. Idegenben győzelem után döntetlent játszik, majd megint győz – a sor szerint most döntetlen következne. 

SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA–SWIETELSKY-SOPRONI VSE
(Gyula, Grosics Akadémia Sporttelep, 13.00)

A hazaiak az utóbbi két fordulóban csak egy pontot szereztek, de így is stabilan középcsapatnak számítanak. Olyan riválisok ellen nem tudtak nyerni az utóbbi hetekben (Soroksár, Kisvárda, Puskás Akadémia), amelyek megelőzik őket. Ugyanakkor az is érdekes, hogy szeptember 14. óta a négy hazai mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni a Szeged 2011, a 360 játékperc alatt csupán három pontot gyűjtött. A soproniak a legutóbbi négy meccsükön nem kaptak ki, háromszor is döntetlent játszottak. Vendégként jobbak, mint otthon: a legutóbbi négy meccsükön tíz pontot gyűjtöttek. 

DOROGI FC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
(Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, 13.00)

A Dorog legutóbb – három győztes hazai meccs után – kikapott saját pályáján a Kisvárdától. Az idényben még egyszer sem játszott döntetlent otthon, igazán nagy „halat” még nem gyűrt le Dorogon. A Békéscsaba a nagyon rossz kezdés után magára talált, s bár azóta akadt egy hullámvölgye, a legutóbbi két fordulóban ismét kapott gól nélkül nyert. Idegenben kifejezetten gólerős. 

BFC SIÓFOK–CIGÁND SE
(Siófok, Városi Stadion, 13.00)

A Siófok ötgólos győzelemmel szakította meg nyeretlenségi sorozatát, igaz, a mezőny leggyengébb csapata ellen győzött, idegenben. Hazai pályán a legutóbbi három meccsén nem szerzett gólt, mindössze egy ponttal gazdagodott. Az újonc Cigánd legutóbb idegenben a vereség ellenére is jól helytállt a ZTE ellen. Az előző két idegenbeli mérkőzésén pedig nem kapott ki. 

ZALAEGERSZEGI TE FC–VÁC FC
(Zalaegerszeg, Városi Stadion, 16.00)

A ZTE otthon közel sem olyan magabiztos, mint arra a céljai eléréséhez szükséges lenne. A legutóbbi öt hazai bajnokijából csupán kettőt nyert meg. Elsősorban kiváló idegenbeli mérlegének köszönheti, hogy őrzi a helyét az élcsoportban. Az idényben eddigi három vereségéből kettőt is Zalaegerszegen szenvedett el. Mindazonáltal szeptember 11. óta csak a Kisvárda tudta legyőzni. A Vác kiváló formában van, a legutóbbi négy fordulóban tíz pontot szerzett, ennél többet csak a Soroksár gyűjtött ebben a szakaszban. A legutóbbi két idegenbeli fellépésén négy pontot szerzett a Cigánd és a Kozármisleny vendégeként.

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ–PUSKÁS AKADÉMIA FC
(Balmazújváros, 16.45)

A forduló rangadója, az első helyezett játszik a mindössze hárompontos hátrányban lévő ötödikkel. A Balmazújváros a legutóbbi két fordulóban csupán egy pontot gyűjtött, feljöttek rá az üldözők. Pályaválasztóként eddig a ZTE, a Siófok és a Soroksár ellen nem nyert. A Puskás Akadémia a legutóbbi fordulóban győzött ugyan egy gyors Lencse-góllal, de nem volt meggyőző. a Cegléd ellen. Igaz ellenben az is, hogy augusztus 24. óta csupán egyszer, Mosonmagyaróváron kapott ki. Vendégként azért nem annyira acélos, eddig kétszer nem kapott csak gólt, mindössze ezt a két meccset tudta megnyerni.

 

Forrás: mlsz.hu

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC