nb1.hu

„Remek propagandája volt az NB II-es futballnak ez a mérkőzés”

Kisvárda – A PAFC ismét nem tudta az előnyét megtartani idegenben.

Az NB II 4. fordulójában a Kisvárda fogadta az előző idényben még az NB I-ben szereplő PAFC együttesét. A vendégek bő negyed óra alatt kétgólos előnyre tettek szert, de a hazaiaknak végül sikerült felállniuk, igaz, a nagy hajrá csak egy pontra volt elegendő.

 

 

A gólok története a szon.hu tudósítása alapján:

 

2. perc: Nagy Zsolt cselezett balról befelé, majd a labda Tischler elé került, s ő 18 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte, 0–1.

19. perc: Márkvárt indította a bal oldalon Nagy Zsoltot, ő egyből középre adott, Tischler pedig 13 méterről jobbal a léc alá lőtte a labdát, 0–2.

42. perc: Cseri Tamás cselezett jobbról befelé, ballal középre adott, a nagy sprintet kivágó Lucas pedig 8 méterről a jobb alsó sarokba fejelte a labdát, 1–2.

74. perc: Spandler felszabadító lövése Oláh Gergőről Grumics elé pattant, a cserecsatár kilépett a labdával, és 14 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte, 2–2.

 

Edzői értékelések:

 

Révész Attila (Kisvárda):– Azt gondolom, remek propagandája volt az NB II-es futballnak ez a mérkőzés, amelynek első félidejében a legjobbkor szépítettünk ahhoz, hogy megmaradjon a remény. Az ellentétes félidők alapján a döntetlen igazságosnak mondható, de ha hamarabb egyenlítünk, akkor nem bírta volna ki a nyomást a Puskás Akadémia, amelyet a jobb erőnlétünk révén raktunk rájuk.

 

Szíjjártó István (PAFC):– A harmadik idegenbeli meccsünket sem tudtuk megnyerni azok után, hogy vezettünk. Az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, a végén a Kisvárda is megnyerhette volna a meccset, így a döntetlen reálisnak mondható.

 

 

 

NB II, 4. forduló

 

Kisvárda Master Good–Puskás Akadémia 2–2 (1–2)

G.:Lucas (42)., Grumics (74.), ill., Tischler (2., Tischler (0–2) a 19.,

 

 

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Vermes, Papucsek, Vári B. (Fodor A., 66.) – Lucas, Minczér – Szabó P. (Grumics, 60.), Oláh G. (Izing, 79.), Cseri T. – Rajczi. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Puskás Akadémia:Gőcze – Heffler T., Fényes, Spandler, Forró (Molnár Cs., 72.) – Sándor Gy., Zsidai – Óvári (Makrai G., 68.), Márkvárt D. (Gajdos, 81.), Nagy Zs. – Tischler. Vezetőedző: Szijjártó István.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC