nb1.hu

Révész Attilát zárásként csak a három pont érdekli

Kisvárda – Rajczi iskolai vizsgakötelezettségei miatt nem edzett a héten.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 20. fordulójában a negyedik helyen álló Kisvárda a 17. Budaörsöt fogadja. A hazaiak számára az őszi elsőség lehetne a tét, ha a múlt héten megnyerte volna a Balmazújváros elleni hazai mérkőzését.

 

Az a hajó azonban elúszott, így még az is előfordulhat, hogy hiába győz a vasárnapi évzárón a jelenleg negyedik helyen álló Várda, nem kerül fel a dobogóra.

 

– A helyezés ebben az esetben nem mérvadó a számunkra, nyilván teljesen más lenne a helyzet, ha legyőztük volna a Balmazújvárost – mondta Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója a klub honlapjának. – A 2016-os év így is sikeresként vonul majd be a klub történetébe, ezt a szép esztendőt kellene a legutolsó őszi bajnokinkon győzelemmel lezárnunk. Azzal együtt is, hogy az egész héten fagyott pályán érdemi munkát nem tudtunk végezni, de valahogy be kell gyömöszölnünk azt a gólt, amellyel meg tudjuk szerezni a mondhatni kötelező három pontot.

 

Ezek szerint most az egygólos siker is elég? Merthogy a tabellán nagy a különbség a felek között és a Budaörs pályaválasztása mellett játszott július végi, csákvári bajnoki is megerősítette mindezt.

 

– Semmi más igényem nincs a mérkőzésre vonatkozóan, csakis a három pont megszerzése – folytatta Révész Attila. – Hosszú, fárasztó szezon végén járunk, ilyenkor már érthető, ha a játékosok nem tudnak százszázalékosan a feladatra koncentrálni. Az időjárás is elég nyomasztó, úgyhogy ezen a mérkőzésen túl kell lennünk, méghozzá győztesen, hiszen a szurkolók is elvárják tőlünk a sikeres évzárást.

 

A Balmazújváros ellen kiállított Miroszlav Grumics súlyos, négy meccsre szóló eltiltást kapott, de abból csak egyet fog kisvárdai játékosként letölteni, hiszen a szerbiai származású csatárral megállapodtak szerződése december 31-i felbontásában. Vári Barnabás a másik eltiltott, ő begyűjtötte az ötödik sárga lapját, Rajczi Péter pedig iskolai vizsgakötelezettségei miatt nem edzett a héten a csapattal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC