nb1.hu

Robog az NB I felé a Puskás, Pintér Attila értékelt

Zalaegerszeg - A felcsútiak a ZTE otthonában sem hibáztak.

A Puskás Akadémia vasárnap a Zalaegerszeg otthonában 1-0-s győzelmet aratott, a gólt Lencse László szerezte a 32. percben.
 

Véber inkább nem mond semmit, mert baja lehet belőle – NB2.hu

YVéber inkább nem mond semmit, mert baja lehet belőle

„Tudtuk, hogy egy nagyon jól összerakott, fiatal csapathoz jövünk, amely ugyanabban a játékstílusban és felfogásban próbál futballozni, mint mi. A mutatott játék alapján nem fér kétség ahhoz, hogy megérdemelten nyertünk, gratulálok a srácoknak, akik egy jó mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és taktikusan futballoztak. Az első és a második félidőben is több lehetőségünk volt arra, hogy eldöntsük a találkozót. Nem sikerült több gólt szereznünk, de most le tudtuk hozni kapott gól nélkül a meccset, és nagyon fontos három pontot szereztünk” – nyilatkozta Pintér Attila, a Puskás Akadémia trénere.
 
A riválisok eredményei is boldoggá tehették a felcsútiakat, hiszen a Soroksár és a Balmazújváros vereséget szenvedett, míg a Kisvárda erejéből 3-3-as döntetlenre futotta a Vác ellen. Pintér Attila tanítványai az első helyen állnak a táblázaton, a második Kisvárdát hét, míg a harmadik Soroksárt nyolc ponttal előzik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC