nb1.hu

Rudolf Gergely elmondta mi lehet a siker kulcsa Soroksáron

Nyíregyháza – A korábbi válogatott a Szpari utóbbi két meccsén betalált.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 31. fordulójában a hat mérkőzés óta nyeretlen Nyíregyháza Spartacus a harmadik helyen álló Soroksár vendége lesz. A Szpari támadója, Rudolf Gergely ősszel gólt lőtt a Soroksárnak, a múlt héten pedig betalált a Balmazújváros és a Budaörs ellen is.

 

Véber György távozott Nyíregyházáról

 

Utóbbi meccs lefújása után mégis magába roskadva ült a kispadon. Pár perccel a lefújás előtt cserélték le, akkor még vezetett a Szpari.

 

– Úgy éltem meg a döntetlent, mintha kikaptunk volna. Nagyon elkeseredtem. Balmazújvárosban is rászolgáltunk volna egy pontra, itthon pedig már biztosnak éreztem a győzelmet, sajnos így három ponttal kevesebbünk van. Az elmúlt meccseken előrébb játszottam és sikerült jól érkeznem a kapu elé. Meglátjuk, a hétvégén hol számítanak rám, azt sajnálom, hogy Holdampf Gergő eltiltás miatt nem szerepelhet, jól játszott mindkét találkozón – mondta Rudolf Gergely a Nyíregyháza honlapjának. –  A Soroksár egy jó csapat, szeretnék ismét gólt lőni ellenük, de a lényeg a győzelem lenne. Remélem mindenki egészséges lesz, és fontos, hogy jobban akarjuk a sikert, mint ellenfelünk, csak akkor nyerhetünk – tette hozzá Rudolf Gergely, aki a hétvégén is viselheti a csapatkapitányi karszalagot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC