nb1.hu

Saját nevelésű fiatalokkal bővíti keretét a Siófok

Hivatalos bejelentés.

Íme a csapat közleménye:

"Csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy a Siófoki Bányász SE U19-es csapatának két tehetsége, Lapos Máté és Török Dávid a felnőttekkel edz majd a tavasz folyamán. Mindkettőjüknek ki lett váltva a kettős versenyengedély, így akár be is mutatkozhatnak NB II-ben! 

Dávid már korábban is szerepelt felkészülési mérkőzéseken, a bal lábas fiatal több poszton is tud játszani. Az idei U19-es Közép C bajnokságban 13 gólig jutott, azonban ha visszatekintünk az előző évekre, a korosztályában rendre kiemelkedőt nyújtott a futsallal és a strandlabdarúgással együtt: összesen 2015/2016 – 53 gól, 2016/17 – 46 gól, 2017/18 – 43 gól!  
 
Máté most a télen kapcsolódott be a munkába. A 2000-ben született fiatal játékos a védelem jobb oldalán és középen is bevethető. Szép sikereket ért el futsalban és strandlabdarúgásban is a Siófoki Bányász SE színeiben, tavaly összesen 21-szer talált az ellenfelek hálójába. Az idei U19-es Közép C bajnokságban 1-szer volt eredményes.
 
Mindketten részt vettek a törökországi edzőtáborban, és igyekeztek kihozni magukból a maximumot mind az edzéseken, mind a svájciak és a kazahok elleni meccsen. 
 
Dávid egy alkalommal már ült NB II-es bajnokin a kispadon, az ellenfél akkor a Kazincbarcika volt, míg Máté most a tavaszi nyitófordulóban kapott helyet a Vasas elleni 18 fős keretben.
 
Gratulálunk mindkettőjüknek, és sok sikert kívánunk!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC