nb1.hu

Sorozatban negyedik bajnoki sikerére hajt a Puskás Akadémia

Dunaújváros - Szijjártó István: A Vác támadófocit játszik, de mi akarjuk uralni a meccset.

Sorozatban negyedik bajnoki sikere megszerzéséért idegenben, a Vác vendégeként lép pályára vasárnap 16 órakor a Puskás Akadémia.

 

 

Bizakodva várhatják a másodosztályú bajnokság tízedik fordulóját: a Puskás Akadémia a hétközi fordulóban a Csákvár 1-0-s hazai legyőzésével immár harmadik egymás utáni sikerét aratta. A hosszabbításban szerzett Tischler-góllal megnyert találkozó után nem sok pihenője volt a PAFC-nak, a gárda a hét utolsó napján a Vác FC dunaújvárosi „albérletében” vendégszerepel – írja a puskasakademia.hu.

 

 

 

A felcsúti csapat a vasárnapi ellenfelét jelenleg három ponttal előzi meg; Nagy Tibor tanítványai a 8. helyen állnak a táblázaton, mérlegük négy győzelem, három döntetlen és két vereség, 11-9-es gólkülönbséggel. A Vác eddig meglehetősen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott – mind pályaválasztóként, mind vendégként hét pontot szereztek Majoros Árpádék. A leginkább figyelemre méltó hazai sikerüket a 6. fordulóban érték el: 4-2-re verték a Balmazújvárost. A legutóbbi körben Szolnokon tették tiszteletüket a váciak, és nem bizonyultak udvarias látogatónak: az első félidő végén még 1-0-s vesztésre álltak, ám a szünet után Kákonyi és Zsolnai góljaival három perc alatt fordítva 2-1-re megnyerték az összecsapást.

 

A Puskás Akadémia jelenleg kilenc forduló után a 2. helyezett Kisvárdával azonos pontszámmal a 3. helyen áll, hátrányunk a listavezető Nyíregyházához képest három pont. Mérlegük kilenc találkozón öt győzelem, két döntetlen és két vereség, gólkülönbségük 18-17. Idegenben eddig két döntetlen és két vereség mellett egy sikert könyvelhettek el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC