nb1.hu

Supka: „Az igazi véleményemet megtartom magamnak”

Mosonmagyaróvár – Az MTE 65 percet játszott emberhátrányban a Sopron ellen.

A Merkantil Bank NB II 14. fordulójában az újonc Credobus MTE1904 1-1-s döntetlent játszott a Swietelsky Soproni VSE-vel.

 

Nagy küzdelem, sárga lapokkal, parázs jelenetekkel tarkított megyei rangadó volt. A mosonmagyaróvári szurkolók a játékvezető döntéseit időnként nagy felháborodással fogadták. A hazai csapat 65 percen keresztül emberhátrányban játszott, ez nagyban meghatározta taktikáját.

 

A Sopron próbálta maga javára fordítani az eredményt, de a hazai csapat nagyot küzdve megmentette az egyik pontot. A mérkőzés végén a hazai játékosok vastaps kíséretében vonulhattak az öltözőbe.

 

Supka Attila (Sopron): – Az igazi véleményemet megtartom magamnak, mert az utóbbi időben sok csalódást kellett feldolgoznom. Az első félidőben emberelőnybe kerültünk, amit nem tudtunk kihasználni. A hazaiak kapusa meccsben tartotta csapatát. Félidőben szerkezetet váltottunk, széleken próbáltuk megbontani a hazaiakat. Akkor leszünk igazán jó csapat, ha az ilyen második félidőket a magunk javára tudunk fordítani.

 

Király József (Mosonmagyaróvár): – Jó játékerőt képviselő csapat ellen hatvanöt percig emberhátrányba játszottunk, és még így is győzelemre törtünk. Minden elismerést megérdemlünk, értékesnek tartom a megszerzett egy pontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC