nb1.hu

Szárnyra kapott Csizmadiával a leírt Budafok

Parádés rangadójuk lehet a Vasas ellen.

November 11-én, hazai pályán kapott ki a Budafok a most már éllovas ZTE-től 3-2-re. Akkor a gárda 12 szerzett pontjával az utolsó előtti volt, sokan elkezdték végleg leírni. Mégpedig azért, mert az volt az alakulat hatodik veresége egymás után.
 
Ám a budafokiak másképpen gondolták és elkezdték szállítani a győzelmeket, ám ehhez az kellett, hogy a menesztett Vitelki Zoltán helyét a vezetőedzői poszton átvevő Csizmadia Csabával egy hullámhosszra kerüljön a társaság. Érdekesség, hogy Csizmadia játékosként éppen a sérüléséből lábadozott a kinevezésekor.
 
A Budafok tehát elkezdett szárnyalni, mert előbb Balmazújvárosban nyert 2-1-re, majd a Monort intézte 3-2-re, legutóbb a Vác ellen aratott 2-1-es diadalt. 
 
Az utolsó siker után a következőket nyilatkozta Csizmadia: „"Háromból hármat nyerni hatalmas fegyvertény. Nagyon mélyről kellett visszakapaszkodnunk, tiszteletre méltó, ahogy a csapat kijött a nehézségekből. Mindig jó, de most különösen jó bemenni az öltözőbe. Örülök, hogy a játékosok felszabadultak és elhitték, hogy tényleg tudnak ilyen jól futballozni. Ez volt az egyik kulcsa annak, hogy sikerült felállnunk a padlóról. A másik pedig az, hogy jöjjön végre egy győzelem, amiből lehet építkezni. Novemberben, a válogatott szünetben nagyon sok munkát végeztünk el, megbeszéltük a védekezést és a srácok elfogadták, ami várok tőlük."
 
A Budafok (mely már 16., 3 pontra a kieső helytől) annak a Vasasnak lesz a vendége az utolsó idei fordulóban, mely csapat Szanyó Károly kinevezése óta mindhárom bajnokiját megnyerte…
 
Izgalmas, érdekes párviadalra van kilátás, annyi szent…
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC