nb1.hu

Szívmelengetően hangolt az ünnepekre a Vasas

Megtöltötték a Fáy utcát.

 

Mintegy 150 Vasas-szurkoló vett részt csütörtök este a Fáy utcai edzőcsarnok előtt tartott karácsonyi hangolódáson – írja a klub honlapja. 

 

Az összejövetelen forralt borozás és sült kolbász elfogyasztása mellett volt mód beszélgetni a játékosokkal és vezetőkkel. A rendezvényen a drukkerek találkozhattak többek között Balajti Ádámmal, Rétyi Róberttel, Ádám Martinnal, Ferenczi Istvánnal, Szanyó Károllyal, klubigazgatónkkal, Domonyai Lászlóval, Nagy Miklóssal, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosával, valamint a Vasas Óbuda röplabda csapatának játékosaival. A Vasas-totót kitöltő szurkolók között értékes nyeremények találtak gazdára, mint például egy dedikált labda, valamint retró Vasas-mez. A résztvevők megemlékeztek Serfőző András, törzsszurolónkról, aki hétfőn hunyt el.

Ezt követően a játékosok ellátogatták a Bethesda Gyermekkórházba, ahol megajándékozták a beteg gyermekeket, többek között labdákat, Vasas-sálakat és bögréket kaptak a kórház kis lakói. A Vasas FC és a Vasas SC szervezésében létrejött rendezvényt a Vasas Szurkolói Klub, valamint Nagy Miklós is támogatta.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC