nb1.hu

Szpari: durrantak a pezsgők!

Nyíregyháza – Már ért feljutást a Várda elleni győzelem.

2014-et írtunk, amikor a Szpari Kisvárdára látogatott. Az egyik legemlékezetesebb meccs volt a két együttes párharcai során, a Nyíregyházának nyernie kellett az élvonalba jutáshoz, míg a Kisvárdának szintén győznie kellett, hogy az NB-II-ben maradjon. Bajzát Péter már a meccs elején előnyhöz juttatta a Spartacust, és 1-0-ra győztek a mieink.

 

– Azon a mérkőzésen Balogh János védett. Nagyon szeretett volna mindenki játszani, de sajnos ez lehetetlen a futballban, így kénytelenek voltunk kintről szurkolni. Az a csapat nagyon együtt volt, dupla erőbedobással dolgoztunk, és végig mindenki nagyon koncentrált. Aztán a lefújás után óriási volt a boldogság, nagyon nagy élmény volt ahogy ünnepeltünk. Abban az időben szokás volt, hogy a győztes mérkőzések után Sándor István felállt a gyúróasztalra, és együtt énekeltünk. Így volt ez Kisvárdán is, durrantak a pezsgők, ezt soha nem lehet elfelejteni – mondta Ovszijenko Volodimir, a Szpari akkori játékosa, aki ma már az Akadémia kapusedzőjeként dolgozik.

 

Révész Attila számos Szpari-Kisvárda meccset élt már meg. Számára különlegesek a megyei derbik, mivel Nyíregyházán is dolgozott.

 

– Érzelmileg nem nyomaszt már a mérkőzés, több alkalommal találkoztam a Szparival ellenfélként. De tény, hogy jelentős presztízzsel bír az összecsapás, és ennek nagyon örülök. A megyének ugyanis most két jó csapata van, volt időszak, amikor sajnos egy sem volt. A mi csapatunk masszív és lendületes játékot játszik, ezért bízom abban, hogy nem egy agyontaktikázott mérkőzést vív a két gárda, hanem látványos futballal rukkolnak elő. Egy biztos, mi nem állunk majd be védekezni – mondta Révész Attila a Kisvárda szakmai igazgatója.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC