nb1.hu

Távozhat a listavezető alapembere?

Soroksár - lengyel első osztályú csapatban a gólvágó?

A soroksári együttes hétvégi Kozármisleny elleni 2-0-s győzelmével az NB II élére ugrott, holt versenyben de jobb gólkülönbségüknek köszönhetően vezetnek a Kisvárda előtt. Az egyik találatot Lovrencsics Balázs (aki a Fradi válogatott szélsőjének Lovrencsics Gergőnek az öccse) szerzete, akit a hírek szerint a lengyel élvonalból figyel egy csapat és szakemberei megtekintették a fenti mérkőzést!

 

Az nso.hu információi alapján jó eséllyel később akár az Extraklasa-ban is kipróbálhatja majd magát, és ezt a csatár menedzsere is megerősítette.

 

A Soroksár SC csatárát – aki a Ferencváros 15-szörös válogatott szélsőjének, Gergőnek az öccse – az egyik élvonalbeli lengyel klub játékos megfigyelője a helyszínen nézte meg a vasárnapi, Kozármisleny elleni (2–0) NB II-es bajnokin. S hogy nem feleslegesen utazott a szakember Magyarországra, arról éppen a második gólt szerző Lovrencsics Balázs tett: a jobb oldalon kicselezte a védőt, befelé húzott, a kimozduló kapus mellett is elhúzta a labdát, végül az üres kapuba gurított.

 

„Megerősíthetem az információt, valóban figyelik Balázs teljesítményét – mondta Nagy Mihály, Lovrencsics Balázs menedzsere, aki nem kívánta elárulni, melyik klub érdeklődik a csatár iránt. – Balázs gólja valóban szépre sikerült, a lengyel első osztályban is megállta volna a helyét. A csatár megérett arra, hogy magasabb szinten, akár az NB I-ben, akár erősebb külföldi ligában szerepeljen.”

 

Hogy erre mikor kerül sor, egyelőre kérdés, hiszen nem egy vagy két mérkőzés alapján döntik el a külföldi klubok egy-egy futballista szerződtetését. De ha továbbra is ontja a gólokat Lovrencsics Balázs, bizakodhat – kiváltképp úgy, hogy jövő nyáron lejár a szerződése, s szabadon távozhat… A labdarúgó jelenleg a Ferencváros kölcsönjátékosaként szerepel a Soroksárban.

 

Az mindesetre remek hír, hogy egy lengyel első osztályú együttes az NB II-ből igazolna labdarúgót!

 

Forrás: nso.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC