nb1.hu

Teljesen megújul a Vasas szakmai stábja

Budapest - A vezetőedző után Vancsa Miklós is távozik és a Vasas Kubala Akadémia életében vállal főszerepet.

Bizonyossá vált, hogy két és fél hetes pihenő után június 21-én, csütörtökön 11:00 órakor kezdődik a Vasas bő, öthetes felkészülése a július 29-i NB II-es bajnoki nyitányra -adta hírül a klub honlapja.
 
Újdonság még az is, hogy az együttes június 30-án, szombaton, várhatóan 17:00 órától a 2017/18-as NB II-es labdarúgó bajnokságban 9. helyezést elért Cegléd vendége lesz.
 
Amint arról korábban hírt adtunk, június 23-án, szombaton, 17:00 órakor Putnokon lép pályára a csapat egy gálamérkőzésen, amellyel pótolják a márciusban elmaradt találkozót. Ezzel a meccsel nyitják meg ünnepélyesen a Vasas és a magyar válogatott egykori klasszisáról elnevezett, Várady Béla Sportközpontot.
 
Tekintettel arra, hogy Michael Oenning vezetőedzővel 2018. június 30-án lejáró szerződését az FC vezetése nem hosszabbította meg, így hamarosan új szakvezetőt neveznek ki a Vasas élére
 
Tizenkét és fél évig a Vasas FC ügyvezető igazgatójaként tevékenykedő Vancsa Miklós is távozik a klub éléről és a jövőben a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémián vállal főszerepet. Ezért a közeljövőben a Vasas FC-nek új ügyvezető igazgatója lesz.

A játékoskeret és a további felkészülési program kialakítása is csak ezután kezdődhet el.

A 20 csapatos 2018-2019-es NB II-es bajnoki évad július 29-én vasárnap kezdődik. Az idén 21 fordulót rendeznek, köztük két hétközi fordulóval, szerdán (augusztus 15-én, és szeptember 26-án). Az idei utolsó, 21. fordulót december 9-én, vasárnap tartják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC