nb1.hu

Teszthéttel indított a SZEOL, öt meccs a rajtig

Szeged - Hétfőn újra labdarúgókkal telt meg a Felső Tisza-parti stadion.

Hétfőn újra labdarúgókkal telt meg a Felső Tisza-parti stadion: az NB II-es bajnokságra készülő SZEOL SC kerettagjai közül ugyan még nem mindenki szállt be a tréningbe, a héten a fiataloké a főszerep, akik bizonyíthatják, hogy megállnák a helyüket a másodosztályban – írta a szegedma.hu.

 

Nincs sok ideje a SZEOL SC-nek a másodosztály küzdelmeinek kezdetéig, hiszen július utolsó hétvégéjén már elrajtol az NB II. A harmadosztály Közép csoportjában ezüstérmet szerzett gárda számára öt hét áll rendelkezésre a felkészülésre, amely június 27-én veszi kezdetét a labdarúgók számára, azonban már hétfőn is pattogott a labda a Felső Tisza-parti stadionban: az MLSZ által hozott „fiatalszabálynak” való megfelelés tükrében a klub a héten teszteli azokat a fiatalokat, akik megállhatják a helyüket az NB II-ben. A vonatkozó előírás szerint az NB II-s meccseken kötelező végig legalább két, 1996. január 1. után született labdarúgót játszatni. A héten a szakmai stáb ezen fiatalokat teszteli, akik napi egy edzés során mutathatják meg, hogy megütik a másodosztály szintjét, a tényleges felkészülés pedig egy hét múlva kezdődik, akkor már napi két tréninggel készülnek a szegediek.

 

A SZEOL a bajnoki rajti öt felkészülési mérkőzést játszik majd: három, szintén másodosztályú csapattal is találkozik a gárda, amely e mellett pedig két külföldi együttessel, így egy izraeli másodosztályú csapattal is gyakorol az NB II-es idényre.

 

A SZEOL SC felkészülési programja

július 9., szombat 15.00 SZEOL SC-Cegléd

július 13., szerda Békéscsabai Előre-SZEOL SC (Algyő)

július 16., szombat SZEOL SC-Szolnoki MÁV FC

július 20., szerda 18.00 Hapoel Akko-SZEOL SC (Telki)

július 23., szombat SZEOL SC-UTA Arad

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC