nb1.hu

Tischlerékre pikáns meccs vár a szomszédban

Felcsút – Az őszi sikeredző, Vincze István csapata vár a Puskásra.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában az ősszel még a Puskás Akadémiát irányító Vincze István vezette Csákvár ellen készül a Pintér Attila csapata. Vincze István az őszi szezon hajrájában öt mérkőzésen irányította a PAFC első csapatát, hosszú évekig dolgozott akadémián – egyszóval ezer szállal kötődik Felcsúthoz. Rajta kívül a téli szünetben Felcsútról került Csákvárra Fényes Szabolcs, Molnár Csaba és Lipcsei Ádám is, így a motiváció hiányára aligha panaszkodhat majd a felsoroltakon kívül további volt Puskás-akadémistákkal felálló együttes.

 

A csákváriak meglehetősen gyengén, öt vereséggel kezdték a tavaszt, ám a legutóbbi két fordulóban már kezdenek „kiegyenesedni”: a Soroksár ellen otthon és a Szolnok ellen idegenben 1–1-et értek el, úgy, hogy mindkétszer ők szerezték meg a vezetést. Vasárnapi vendéglátók 17. helyen szerénykednek, mérlegük hat győzelem, tizenegy döntetlen és tíz vereség.

 

Cigánd polgármestere nem csak a fociról beszélgetett Orbán Viktorral

A Puskás Akadémia a SZEOL elleni, meglepetésnek számító 1–1-es idegenbeli döntetlen után tükörsima, 4–0-s győzelmet aratott a Cigánd SE vendéglátójaként, a helyzetek alapján akár a duplája is lehetett volna a különbség. Pintér Attila csapata továbbra is két ponttal vezeti a bajnokságot a Soroksár előtt, eddig tizenhat győzelem mellett hétszer ikszelt és négy alkalommal maradt pont nélkül.

 

A két gárda a futó szezonban eddig kétszer mérkőzött meg egymással, az őszi bajnokin Tischler Patrik utolsó pillanatban szerzett góljával nyert a Puskás 1–0-ra, a februári felkészülési meccsen pedig Pekár László és Szakály Péter révén született meg a 2–0-s PAFC-siker.

 

A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapás előtt az őszi mérkőzést eldöntő Tischler Patrikot, illetve a Cigánd ellen az elmúlt fordulóban első puskásos bajnoki gólját szerző Szatmári Lórándot nyilatkozott a klub honlapjának. 

 

CSÁKVÁR KÖVETKEZIK

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC