nb1.hu

Több kapufát lőtt a kelleténél a Budaörs – videó

Budaörs - Idegenben szerzett egy pontot a Békéscsaba.

BUDAÖRSI SC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE 1–1 (1–1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Szalai Dániel, Bede Tamás)
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé – Czvitkovics (Palincsár, 83.), Lengyel B., Bakos (Sajbán Miklós, 24.), Medgyes (Fodor D., 63.) – Pethő, Sajbán Máté. 
Szakmai igazgató: Bognár György
BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Pilán, Dlusztus, Szélpál N., Nagy S. – Király P., Nagy I. (Kiss L., 82.) – Gránicz (Tóth D., 75.), Viczián (Urbin, 63.), Szatmári I. – Birtalan B. 
Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Lengyel B. (1–0) a 4., Szatmári I. (1–1) a 12. percben
 
Bognár György: – Sajnos több kapufát lőttünk a kelleténél… Bár közelebb álltunk a győzelemhez, a játék képe alapján elfogadható az eredmény. Jó ellenfélnek bizonyult a Békéscsaba.
 

Boér Gábor: – Nagyon élvezetes és tempós mérkőzést játszottunk, ahol mindkét együttes a győzelemre törekedett. Ennek okán mindkét oldalon rengeteg lehetőség alakult ki, ha jól emlékszem négy kapufát is feljegyezhettünk egyenlő eloszlásban. Mindent összevetve igazságos az iksz és véleményem szerint az egyik legjobb futballt játszó ellenfél otthonából sikerült egy pontot elhoznunk. Végig nyílt sisakos játék folyt a pályán és nem arról szólt a mérkőzés, hogy az egyik csapat védekezik, a másik pedig szenved – sajnos ez ritkaság a másodosztályban. Nagyon örülnék, ha több ilyen meccset tudnánk játszani, mert ezzel lehet fejlődni, nézőt kicsalogatni. Az már megint más téma, hogy ez az összecsapás nem ilyen helyszínt érdemelt volna, de ez ellen nem tudunk mit tenni. Nagyon köszönjük szurkolóinknak, akik szép létszámban elkísérték a csapatot és tényleg segítettek minket! Úgy gondolom, hogy az ilyen mérkőzésekkel tudunk fejlődni és előre lépni, annak pedig külön örülök, hogy még így is tudtunk növelni az előnyünkön!

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC