nb1.hu

Tulajdonosváltásról kellett megkérdezni a Szpari góréját

Van, amire büszkék lehetnek.

Nem az elvártaknak megfelelően szerepelt a Szpari az ősszel, Bozsik József vezetőedző, majd az őt váltó Lengyel Roland is le lett váltva, pár napja Zoran Szpisljak lett kinevezve a posztra. 
 
A 14. helyen telelő, a kieső helytől 5 pontra lévő csapatnál,  bekövetkezett, nem csak edzői változások miatti vélemények olyan szintre jutottak, hogy többen már tulajdonosváltást vizionáltak. Méghozzá olyannyira, hogy a megyei lapnak, a szon.hu-nak meg is kellett szólaltatnia az elnök Révész Bálintot:
 
 
"Ez nem igaz. Nem tudom kik és miért híresztelnek ilyet, de az alaptalan. Akik ismernek tudják, hogy ha én valamit elkezdek, azt végig is viszem. A gazdasági életben nem véletlenül vívtam ki azt pozíciót, amiben vagyok, illetve van a cégcsoportom. Sajnos hibásnak érzem magam abban, hogy az elmúlt időszakban ezek megtörténhettek a klubnál. Immáron végérvényesen tudomásul kellett vennem, hogy ami a gazdasági életben megy, a focinál még nem. Ott a terveknek, számoknak egyértelmű felelősei vannak, a számonkérés rendszeres, következetes. Aki jobban teljesít, az jutalmat kap, aki hibázik az büntetést. Egyértelmű a felelősség kérdése. Úgy vélem, a Szparinál már eddig is értünk el szép eredményeket és ezután is fogunk. Sajnos a szakmai vezetésben eddig nem volt olyan kemény és következetes munka, számonkérés, amire szükség van, és ami januártól így lesz. A kudarcok, a hibák mellett azért van mire büszkének is lennünk, például a saját nevelésű fiatalokra. Örömteli, hogy Végső Előd, Kulcsár Hunor és Starosta Dávid játéka egyre biztatóbb, a mosonmagyaróváriak ellen pedig Kovács Norbert és Tangel László is lehetőséget kaptak. Kis szerencsével mindketten gólt is szerezhettek volna. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy folytatom a munkát de az eddigiektől keményebb, de igazságos lesz a számonkérés. Bízom benne, hogy még sok örömet szerzünk a Szpari szurkolóinak."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC