nb1.hu

Túrára készül a Szpari, Csákvár lesz a célállomás

Nyíregyháza - Fontos meccs vár a piros-kékekre.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Nyíregyháza-Csákvár összecsapások nagy múltra tekintenének vissza. 2016-ban találkoztak először a felek, és az első két mérkőzésen nem született gól. 2017. őszén aztán megtört a jég, Hinora Kristóf a meccs hajrájában betalált, így 1-0-ra nyert a Spartacus.
Máig ez az egyetlen gól, mely a két együttes meccsein esett, a mérleg pedig 1 Szpari győzelem és 2 döntetlen. Vasárnap negyedszer találkoznak tehát a felek és a házigazda a 11. helyről várhatja a mérkőzést. A bajnokságban eddig 11 meccset nyertek, 7 döntetlen és 15 vereség szerepel a nevük mellett. Szerdán vezettek Budaörsön, de végül 2-1-es vereséget szenvedtek, a hajrában, majd a hosszabbításban kaptak egy-egy gólt. 
 
 

 
A mérkőzésen a védő Csonka Bonifácot kiállította a játékvezető, így ő nem játszhat a Szpari ellen. A csapatból a korábbi válogatott, Sándor György a leggólerősebb játékos, 7 alkalommal volt eddig eredményes, és gólpasszok tekintetében is ő az egyik legjobb. A csákváriak kapuját az a Hermány Bence védi, akit nem kell bemutatni a nyírségi szurkolóknak, korábban a Szpari kapusa volt. A Nyíregyháza csak vasárnap utazik Csákvárra, a mérkőzést pedig Szilágyi Sándor vezeti, Huszár Balázs és Király Zsolt a két asszisztens. A találkozó 17 órakor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC