nb1.hu

Újabb botlást hazai pályán nem engedhetnek meg magunknak

Kisvárda – Gólzápor várható a Kisvárda–Balmaz rangadón.

Három fordulóval ezelőtt még hat ponttal állt a Kisvárda Master Good előtt az akkori éllovas Balmazújváros. Azóta fordult a kocka, a várdaiak megnyerték legutóbbi három meccsüket, míg a vasárnapi ellenfél ez idő alatt csak egy pontot gyűjtött. A második és harmadik helyezett találkozik egymással, de vajon a hajdúságiak elleni meccs is abba a kategóriába tartozik Kisvárdán, mint amikor a Puskás Akadémia vagy éppen a Nyíregyháza érkezett vendégségbe?

 

– Egyértelműen – mondta Révész Attila szakmai igazgató a klub honlapjának. – A rangadókat ősszel hazai pályán vívhattuk meg, és az eredményességgel voltak gondjaink, hiszen csak a Soroksár ellenit tudtuk megnyerni. A bajnokság elején meggyőződésem volt, az dönt majd az élcsapatok között, hogy ki milyen hatékonysággal tudja begyűjteni a pontjait az alsóházi ellenfelekkel szemben, de nagyon nagy jelentősége van az egymás elleni eredményeknek is. Éppen ezért mi újabb botlást hazai pályán nem engedhetünk meg magunknak, még akkor sem, ha a jó erőkből álló a Balmazújvárost fogadjuk. Ellenfelünk legutóbbi két hazai meccsét a helyszínen láttam, így tudom, sokszor ők is kihagyják a középpályájukat a támadásépítésből, mi viszont törekszünk majd arra, hogy játékban felülkerekedjünk. Kellemes gondjaink vannak a csapatösszeállítást illetően, hiszen azzal, hogy Lucas Marcolini sárga lapos eltiltása lejárt, mindenki a rendelkezésre áll, sok a pályázó a kezdő tizenegybe. A heti edzésmunka és a taktika dönt, és összességében jó formában, jó hangulatban várjuk a rangadót.

 

A két csapat többnyire gólzáporos meccseket játszik az NB II-ben, csak a 2014 tavaszi, kisvárdai 1–1 lóg ki némileg a sorból, máskor 3–3-as döntetlent, 5–0-s kisvárdai vagy éppen legutóbb 4–2-es balmazújvárosi sikert hozott a felek összecsapása. Ez jó hír az M4 Sport nézőinek, de vajon tartható-e a gólátlag?

 

– Benne van, hogy most is megszórjuk egymást, hiszen mindkét csapat gyakran borítja fel eredeti elképzeléseit, és vált nyíltabb játékra – így Révész Attila. – Én azonban boldogan beérném azzal, ha éppúgy egy nullra nyernénk, mint a Szeged vagy a Vác ellen. A győzelem azt jelentené, hogy nyugodtabban készülhetnénk az évzáró Budaörs elleni mérkőzésre, és egész biztosan szebb szezont zárnánk, mint ahogy azt legszebb álmainkban is reméltük volna. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC