nb1.hu

Újabb felcsúti érkezett Csákvárra

Csákvár – Nem ez az első megállapodás a felek között.

A Puskás Akadémiával szorosan együttműködő Csákvár hivatalos honlapján jelentette be az újabb felcsúti, Tar Zsolt érkezését.

 

„A jelek szerint a szerdán kezdődő edzőtábor megkezdése előtt felgyorsultak az események, s egyre jobban körvonalazódik, kik is alkotják keretünket a 2017–2018-as bajnoki szezonban. Míg hétfőn hivatalosan is bejelenthettük egy támadó érkezését – Jelena Richárd került kölcsönbe hozzánk Paksról –, addig ma a védelmünk közepére szerződtettünk játékost – írja a csákvári klub honlapja, az aqvitalfc.hu. –  A Puskás Akadémia 24 éves fiatalja, Tar Zsolt egy évig kölcsönben erősíti csapatunkat. A kunhegyesi származású védő a Videotonban és a Puskás Akadémia színeiben pallérozódott az elmúlt években. Már a 2013–2014-es szezonban bemutatkozott az NB I-ben, az elmúlt évadban a másodosztályban bajnoki címet szerzett PAFC keretének tagja volt.”

 

A Puskás Akadémiától a nyáron Sándor György érkezett Csákvárra, de szóba került ennek lehetősége a Felcsútról várhatóan távozó Gyömbér Gábor esetében is, míg előfordulhat, hogy Heffler Tibor és Vanczák Vilmos marad a PAFC-nál, annak ellenére, hogy a kezdőcsapatban várhatóan nem számol egyikükkel sem Pintér Attila vezetőedző.  

Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs ismét találkoztak – kép – NB1.hu

Dzsudzsák együtt vacsorázott Palvin Barbarával

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC