nb1.hu

Újabb sérülések nehezítik Lipcsei Péter dolgát

Budapest - Újabb két játékos dőlt ki a Soroksárnál.

Már hetek óta meghatározó játékosok sorára nem számíthat sérülés miatt Lipcsei Péter, a Sori vezetőedzője, s most tovább bővült az egyébként is hosszú sor – írja a klub honlapja.
 
A vasárnapi, Siófok ellen 1-1-re végződött bajnoki összecsapást követő sajtótájékoztatón nem is tudott szó nélkül elmenni az eset mellett Lipcsei Péter:
 
– Jó lenne már egy olyan mérkőzés, amikor magam dönthetek a változtatásról, s nem a kényszer szülné a cseréinket. Ezúttal is két játékosomat kellett sérülés miatt lecserélnem.
 
Valencsik Dávid a találkozó 64. percében ült le a földre, miután "beszúrt" a combja, s védő hiányában egy támadó, Orosz Márk érkezett a helyére. Nem sokkal később pedig Huszák Tamás is elhagyta a játékteret.
 
– Sajnos már a múlt héten sem tudtam rendesen edzeni, miután vérömleny volt a vádlimban és a bokámban – tudtuk meg Huszák Tomitól. – A második félidő közepén ismét előjött a fájdalom, emiatt kellett cserét kérnem. Azért a hét végére igyekszem "összedrótozni" magam, szeretnénk vasárnap is ott lenni a pályán a srácok között.
 
A soroksár az NB II 36. fordulójában Csákváron lép pályára.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC