nb1.hu

Utolsó pillanatban igazolt csatárt a Soroksár

Budapest - Élvonalbeli tapasztalattal rendelkező, 29 éves támadó érkezett.

A Soroksár SC ügyvezető igazgatója, Dragóner Attila folyamatosan több játékossal, illetve klubbal volt tárgyalásban az elmúlt napokban, ám végül csak az utolsó pillanatban, csütörtökön este 8 óra után került pecsét az érkező szerződésére.
 
– Még a tegnap délutáni órákban is percről percre változott a helyzet – tájékoztatta a klub honlapját Dragóner Attila. – Három játékos, illetve klubjaik maradtak képben az átigazolási hajrára. Egy órakor még úgy volt, hogy sikerült megegyeznünk egyikükkel, fél órával később klubja visszavonta az engedélyt. Újabb kiszemelttel tárgyaltunk, közben ismét bejelentkezett a korábban visszalépő klub. És ez így ment egész délután. Végül az utolsó pillanatban meg az MLSZ-től az engedélyt, hogy a szerződtetni kívánt labdarúgó valóban pályára léphet csapatunkban.
 
A megegyezés értelmében a Pécsett, Pakson és Mezőkövesden az élvonalban futballozó, az elmúlt tavaszt Cegléden, kölcsönben töltő 29 éves Fröhlich Roland az elkövetkező bajnoki esztendőben a Soroksárt erősíti.

Szalai elmondta, mikor dől el a sorsa – NB1.hu

Szalai megszólalt a sérüléséről

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC