nb1.hu

Vasas-Szpari: barátok közötti kupadöntő

Külön pikantériái vannak a meccsnek.

A neve és a múltja alapján mindkét gárdának jobban kellene szerepelnie a bajnokságban, főleg a hazaiaknak. Mert bizony, akár az élvonalban is lehetne rangadó a Vasas és a Nyíregyháza csatája. Régebben legalábbis volt erre példa bőven.
 
Most viszont az NB II-ben 9. helyen álló piros-kékekhez a 12. helyen tanyázó „színtestvér” utazik.
 
„Minden meccs olyan mint egy kupadöntő, ebben az osztályban a csapatok már bizonyították, hogy hasonló játékerőt képviselnek. Kemény meccs lesz, de szeretnénk pontot, pontokat szerezni. Az angyalföldi klub komoly hagyományokkal rendelkezik, ez ad egy külön rangot a találkozónak, de a játékosaim nem először szerepelnek nagy múlttal rendelkező gárda ellen, ez plusz motivációt kell, hogy jelentsen” – mondta Zoran Spisljak, a Szpari vezetőedzője a klub Facebook-oldalán.
 
A Szpariból többen is játszottak a Vasasban, Bakos Szabolcs és Polényi Gábor is hosszabb időt töltött Angyalföldön, de futballozott ott Rezes László is, Rokszin Ádám pedig épp most érkezett a fővárosi klubtól Nyíregyházára. Hinora Kristóf és Kelemen Dávid ismerős lehet majd a nyírségi szurkolóknak, ők most a Vasast erősítik, korábban játszottak a Spartacusban. A vasárnapi mérkőzés 16 órakor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti a meccset.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC