nb1.hu

Véber az utolsó utáni pillanatban maradt le a csatárról

Nyíregyháza – A Szpari trénere szerint egy hét előnyben vannak a többi csapathoz képest

A Nyíregyháza gárdája hazatért külföldi edzőtáborából, így ismét mínusz fokokban készült a társaság. 
 
Véber György szerint hatalmas előnybe kerülhet az, aki jó körülmények között tud készülni.
 
„Látva az itthoni helyzetet, ez egy pótolhatatlan időszak lett volna, egy hét előnyben vagyunk azokhoz képest, akik nem utaztak edzőtáborba. Persze ilyenkor időutazást szoktam végezni, hogy az én időmben, a kilencvenes években nem is láttunk műfüves pályát. Hóban, sárban, fagyban gyakoroltunk, és megoldottuk a feladatot. Ez nagyon jó dolog, hogy van. De azért mégis más igazi füvön, jó időben tréningezni. Folytatjuk a megkezdett munkát, három edzőmérkőzés következik, közben pedig még dolgozunk, hiszen a felkészülés első ciklusában vagyunk. Itt még komoly fizikai terhelést kapnak a játékosok, majd újra utazunk Törökországba, ahol a finomító munka következik. Kétnaponta komoly ellenfelekkel találkozunk, közben pedig a taktikai elemeket gyakorolhatjuk, így biztos vagyok abban, hogy egy komplex felkészülésen leszünk túl.”
 
A klubhonlapnak azt is elmondta a tréner, hogy közel volt az egyezség egy támadóval, aki az utolsó pillanatban visszatáncolt.
 
„Beszéltem a játékossal, aki elmondta, hogy mekkora lehetőség ez neki és óriási motivációt érez, majd másnap reggel közölte, hogy máshová igazol. Ezek szerint annyira mégsem volt motivált, mert azt nem tudom elképzelni, hogy a mienknél jobb ajánlatot kapott volna. Már nem érdekel, mert a keret adott, versenyhelyzet van, és az általam elképzelt játékrendszerekhez mindenhová megvan az ember.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC