nb1.hu

Véber György csapata a DVTK ellen meccsel pénteken

Nyíregyháza – Nagy hangsúlyt fektetnek a pontrúgások gyakorlására.

 

A szerdaihoz hasonlóan csütörtökön is két edzést vezényelt a keretnek Véber György, erőnléti és taktikai edzések egyaránt szerepeltek a programban. A vezetőedző Kártik Bálint kivételével mindenkire számíthat, a középpályás szerdán Görögországban játszott az U21-es válogatott tagjaként. Csütörtökön késő este érkezik vissza Budapestre a korosztályos csapatot szállító repülőgép, majd innen Nyíregyházára utazik a játékos, pénteken pedig a tervek szerint pályára lép a Diósgyőr elleni felkészülési találkozón. A mérkőzésnek a DVTK Edzőközpont egyes számú füves edzőpályája ad otthont. A meccs az edzőközpont területén jelenleg is zajló építkezések miatt zártkapus, de a kerítésen kívülről megtekinthető.

 

Ezért a trágárkodásért tiltották el Szanyót négy meccsre – NB2.hu

„A hét elején az öltözőben tartottam egy eligazítást a játékosoknak, utána pedig mivel nincs a hétvégén forduló komoly fizikai terhelést kaptak. Ma taktikai edzés volt, délután pedig a pontrúgásokat gyakoroljuk. Nem készültünk külön a holnapi edzőmérkőzésre, várhatóan a két félidőben két különböző csapatot küldök majd pályára – mondta Véber György vezetőedző a Nyíregyháza honlapjának

 

A nyíregyháziaknál mindenki egészséges, Harsányi Zoltán is egyre jobb erőben van. A támadó legutóbb már játszhatott a Dorog ellen, de még meccshiánnyal küzd. A két csapat 13 órától lép pályára.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC