nb1.hu

Véberék Belekben készülnek, Harsányi a tornateremben izzad

Belek/Nyíregyháza – A Szpari támadója Magyarországon készül.

 

Szerdán megtartotta első edzését Törökországban a Nyíregyháza Spartacus. A klub honlapjának beszámolójából kiderül, hogy ideális körülmények között készülhet a csapat, mind a pálya minősége, mind pedig az időjárás tökéletes.

 

Szintén a Szparihoz kapcsolód hír, hogy derékfájdalmak miatt Harsányi Zoltán nem utazott el a csapat edzőtáborába, ő Nyíregyházán végez különmunkát. A 29 éves támadónak ősszel beszakadt a combközelítője, és bár a sérülés teljesen rendbe jött, az első tréningen fájdalmat érzett a derekában.

 

– Nagyon lassan gyógyult a sérülésem, de a kezelések után végül úgy tűnt, rendbe jött. Budapesten az ultrahangos vizsgálat is azt mutatta, hogy terhelhető, így az első edzésen el is kezdtem a munkát, de egy szúró fájdalmat éreztem a derekamban. Azt mondták, a sérülés miatt a többi izom vette át a terhelést, ezért most speciális edzéseket kell végeznem. Minden nap Tarnóczy Zalán csapatával készülök, illetve rehabilitációra járok, úszok, így sűrűk a napjaim. A legjobban azt sajnálom, hogy nem mehettem a többiekkel az edzőtáborba, szerettem volna a csapattal készülni. Most azért dolgozok folyamatosan, hogy mire visszatérnek, teljesen rendbe jöjjek, és bekapcsolódhassak a közös munkába – mondta Harsányi Zoltán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC