nb1.hu

Vereséggel felérő döntetlent értékelt a Csákvár edzője

Újabb játékosok estek ki a csapatból.

A Csákvár tavasszal is tovább kergetné az élbolyt, 12 ponttal vannak lemaradva a három elsőtől, de ehhez elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsék, és ne hagyják kicsúszni kezeik közül a már megnyert meccseket. Emiatt lehetett annyira bosszús Szijjártó István, a csapat vezetőedzője, miután 2-0-s vezetésről ikszelt csapata a 8 hellyel hátrébb lévő Budafokkal.
 
– Pontszerzés és pontszerzés között is lehet óriási különbség – vélekedett felelevenítve a budafoki 2-2-t Szijjártó István a klub honlapján. – Megmondom őszintén, számomra ez a döntetlen most vereséggel ér fel… Egy órányi játék után két góllal vezettünk, s onnan képesek voltunk ikszre adni a meccset. Hihetetlen. Mikor Baracskai Roland megszerezte második gólunkat el nem tudtam képzelni, hogy nem nyerjük meg a meccset. Ehelyett a középkezdés után hagytuk, hogy első támadásából szépítsen a Budafok. Persze, hogy vérszemet kaptak a hazaiak, s nem sokkal később könyörtelenül kihasználták elemi védekezési hibánkat.
 
Már a mérkőzés előtt is több hiányzóval kellett számolnia Szijjártónak, sőt, a mérkőzés előtt azt is elmondta, lassan gyógyulnak sérültjeik, de most még tovább csökkent a lehetőségek sora. Két játékost veszítettek el a mérkőzésen.
 
 – Akik most szálltak be, megtették a magukét. Hermány Bence remekül védett, a gólokról nem tehetett, míg Baracskai Rolandról mindent elmond, hogy sérüléséből felépülve, első csákvári tétmeccsén gólt szerzett. A fiatal Nándori Botond hiányát meg is éreztük. Fél óra játék után kapott egy ütést a bordája alá, nem is tudta folytatni a meccset. Baranyai Ádám az utolsó percekben olyan szerelésért kapta meg második sárga lapját, ami szerintem nem is volt szabálytalan. Eltiltás miatt rá biztos, hogy nem számíthatok a következő fordulóban – zárta szavait a tréner.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC