nb1.hu

"Vérlázító": nem fogta vissza magát a Vasas edzője a kudarc után

Szanyó Károly elégedetlen a játékosok hozzáállásával.

Vasárnap délután a Vasas a Győrt látta vendégül az NB II 24. fordulójában. Ahogy honlapunkon is beszámoltunk, a rangadót a vendég győriek nyerték meg. A Rába-partiak már az első félidőben komoly előnyre tettek szert, a szünetben 0-3 állt az eredményjelzőn. A térfélcsere után még egy gólt láthatott a publikum, ezt Vadász szerezte, így az ETO 4-0-ra diadalmaskodott.
 
A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy Balajti Ádámot a játékvezető a 91. percben kiállította. A hetedik helyen álló Vasas a tavasszal második mérkőzését is elvesztette a Szusza Ferenc Stadionban, korábban a Siófok tréfálta meg a fővárosiakat. 
 
Szanyó Károly a vasárnapi meccset követően a vérlázító jelzőt használta csapata teljesítményére. Hozzátette, ő is felelős ezért az eredményért, és szeretne bocsánatot kérni a drukkerektől. Elárulta, mindhárom tavaszi meccsen akadtak gondok a hozzáállással.
 
"Nagyon szégyellem magam. Nem tudom a játékosaim átérzik-e mit jelent a Vasas mezét viselni? Ez a mai produktum vérlázító volt. Természetesen nem mentem fel magam, hiszen én vagyok a csapat edzője. Maximalista vagyok, mindig győzni akarok, kiszolgálni a közönséget. A mostani teljesítményért szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól. Ebben a csapatban sokkal több van, és ez ki is fog jönni. Előfordult már nagyobb csapatoknál is, hogy gödörbe kerülnek. Sajnos a hozzáállásbeli problémák mindhárom tavaszi meccsen megvoltak. El kell kezdenünk építkezni és kialakítani a jövő csapatát" – fogalmazott Szanyó Károly.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC