nb1.hu

Videóösszefoglaló a ZTE Aréna megnyitóünnepségéről

Zalaegerszeg – Lézershow, tűzijáték, freestyle és tornagyőzelem.

 

Szombat délután remek időben és jó hangulatban várta a kilátogató közönség a ZTE Aréna stadionavató programjait, ahol először a Zalai megyei Közéleti Válogatott és a Zala megyei női válogatott küzdött meg egymással.

 

A délutánt Buza Sándor, Zala megye gasztronómiai arca vezényelte le, mindenki legnagyobb elégedettségére. Az ünnepi beszédekben felszólalt Vigh László országgyűlési képviselő, Végh Gábor a ZTE FC többségi tulajdonosa és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg város polgármestere. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a körülmények már adottak az élvonalbeli szerepléshez és remélhetőleg erre már nem is kell sokat várni.

 

Harsányi gólokkal hálálná meg Véber György bizalmát – NB2.hu

Stróber László apátplébános áldása után Pál Krisztina előadásában felcsendült a Nélküled, immár több mint 3000 néző előtt. A ZTE FC a minitornán remekül szerepelt, hiszen a DAC-ot 1-0-ra verte, míg a Sturm Grazzal parázs meccsen 1-1-es döntetlent játszott. Bár hivatalos eredményhirdetés nem volt, a kék-fehérek megnyerték a tornát.

 

A szünetekben Szász Kitti freestyle világbajnok lenyűgöző bemutatóját láthatta a publikum, illetve Bot Gábor színművész musicaldalai után csattant fel a vastaps. A vége igazi nagy "durranás" volt, hiszen eddig a városban soha nem látott lézershow következett tűzijátékkal koreografálva. 

Stadionavató gála Zalaegerszegen

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC