nb1.hu

Visszatért a SZEOL SC régi-új pályaedzője

Szeged – A sereghajtó megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra.

 

Csütörtök délelőtt megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre az NB II-ben sereghajtó SZEOL SC. Zoran Kuntics napi két foglalkozást vezényel a csapatnak, amelyet színesítenek a Fit World Fitnesz-ben zajló konditermi edzések.

 

A február 19-i, Cegléd elleni első bajnoki mérkőzésig a tervek szerint nyolc felkészülési találkozót játszik a szegedi csapat, az elsőt jövő hét szombaton a szerb I. osztályú FK Spartak Suboticával.

 

Az eddigi biztos időpontok:

január 14., 13.00 SZEOL SC – FK Spartak Subotica (Mórahalom)

január 18., 11.00 Hódmezővásárhelyi FC – SZEOL SC

január 25. ??? Békéscsaba-SZEOL SC (Telki)

február 1., 14.00 SZEOL SC – Szekszárd (Kiskundorozsma)

február 12., 13.00 SZEOL SC – FK Backa 1901

 

Szintén a SZEOlhoz kapcsolódó hír, hogy visszatért a gárda pályaedzője, Makra Zsolt: a tavasszal még a pályán is teljesítő szakember az ősz végén lemondott Tóth Ákossal együtt távozott, azonban a decemberben kinevezett új mester, Zoran Kuntic segítőjeként visszatér a klub kötelékébe – írja a szegedma.hu

 

– Amikor Ákossal arra a döntésre jutottunk, hogy nem folytatjuk tovább, akkor nem gondoltam volna, hogy vissza fogok térni a csapathoz. December közepén Siha Zsolt vázolt egy új helyzetet, és kért, hogy ismerkedjek meg az új vezetőedzővel. Egy jó három órás beszélgetés után eléggé egy hullámhosszra kerültünk, úgy gondoltam, érdemes belevágni ebbe a feladatba és visszatérni a csapathoz – mondta Makra Zsolt, a SZEOL SC régi-új pályaedzője. – Elég gyorsan kiderült, hogy számít rám és a meglátásaimra. Az ünnepek a lehetséges igazolások elemzésével, videoelemzéssel, edzésterv összerakásával telt, szilveszter napját is így töltöttem. Inkább aktív pihenő volt, de hál’istennek, hogy ez így volt, mert aki annyira szerelmes a futballba, mint én, annak ez jó – tekintett vissza az ünnepi időszakra Makra Zsolt, aki azzal, hogy ismeri a csapatot, sokat segíthet a Ferencvárossal a Bajnokok Ligáját is megjárt vezetőedzőnek. – Zoran is egy olyan embert keresett, aki teljes mértékben ismeri a csapatot, ez egy nagy segítség lehet számára. Nekem ez egy nagy lehetőség, hiszen megismerhetek egy más felfogást, más filozófiát, egy Pro licences edzőtől tanulhatok nap mint nap. Az Ákosé is egy jó lehetőség volt, ez most egy kicsit más lesz. Minden olyan lehetőséget ki kell használjak az edzői pályám jelen szakaszában, amiben tanulni tudok és több lehetek, azt gondolom, ez egy ilyen történet lesz. Zoran futballmúltja is ezt igazolja, a tapasztalatát át tudja adni a játékosoknak, és nekem is – összegzett a SZEOL régi-új pályaedzője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC