nb1.hu

Visszatért Gyirmótra a hórihorgas védő

Gyirmót - Kétéves szerződést írt alá a védő.

Széles Imrével a soraiban vág neki a másodosztályú bajnokságbank az OTP Bank Ligából kiesett Gyirmót. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a 196 centis védő kétéves szerződést írt alá. Széles Imre a 2013-2014-es idényben a gyirmótiak U21-es csapatában játszott, de néhány Ligakupa-meccsen a felnőtteknél is szerephez jutott.
 
A gyirmóti szezon után a hátvéd az MTK Budapest második csapatánál folytatta pályafutását. „Alapembernek számítottam a mindenkori MTK II-ben és Pölöskei Gábor irányításával, sokat is fejlődtem a harmadosztályban. Most azonban mindenképpen váltani akartam, mert a számomra komoly előrelépést jelent az NB II-es bajnokság.”
 
Széles Imre a Gyirmót harmadik nyári igazolása, korábban Nagy Patrik és Németh Zsolt írt alá a klubhoz.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Péntek 9.33: Ki, vagy mi állíthatja meg a felcsútiakat? 9.20: Lehet, hogy az utolsó érkezők 9.08: Jelentős változások Csütörtök 18.35: Már négy új játékosa van a Haladásnak. 18.06: Mozognak a csapatok az NB II-ben is. 14.01: Távozhat az Újpest egyik húzóembere 12.40: Balajcza Szabolcs megtalálta új csapatát 09.22: Erősít a harmadosztályú Tiszaújváros 09.10: Három korábbi játékosa is visszatért az MTK-hoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC