nb1.hu

Waltner elárulta, milyen recept kell a Kaposvár sikeréhez

Két szó, ami a játékukat jellemezné!

 

A rakoczifc.hu közleménye:

 

"Nem vár könnyű mérkőzés együttesünkre a Merkantil Bank Liga NB II. negyedik fordulójában. Csapatunk Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban az eddig még veretlen Budaörs ellen lép pályára vasárnap 17 óra 30 perctől. Bár kétszer is nagyon kevésen múlt, de még mindig várat magára csapatunk első sikere. Az elmúlt két fordulóban a Kazincbarcika és a Mosonmagyaróvár ellen is 2–2-es döntetlent játszott együttesünk, s mindkét esetben megvolt a lehetőség arra, hogy megszerezzük a három pontot.

– A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen is látszott, hogy a csapatnak van ereje, nem zuhant össze a bekapott gól után, hanem ment előre és becsülettel küzdött – fogalmazott Waltner Róbert csapatunk vezetőedzője. – Kétszer is fel tudtunk állni vesztes helyzetből, de az i-re sajnos nem tudtuk felrakni a pontot, ehhez egy még kicsi koncentráció és fegyelmezettség hiányzott, hiszen egy elkerülhető gólt kaptunk. A Budaörs az előző szezonban végig harcban volt a dobogóért (végül a negyedik helyet szerezte meg), s ezt a bajnokságot is jól kezdték, hiszen még nem találtak legyőzőre. Bognár György tanítványai eddig a Győrt és a Nyíregyházát is legyőzték, valamit döntetlent játszottak a Békéscsabával.

– Jó csapat a Budaörs, de nem verhetetlen – mondta a soron következő ellenfélről Waltner Róbert. – Bátor játékot kell nyújtanunk ellenük, mindemellett végig koncentrálnunk kell a kilencven perc során. Bízom benne, hogy a héten sikerült előrelépnünk a fegyelmezettség terén, és abban is, hogy a befektetett munka megtérül majd. A papírforma alapján, mivel a Budaörsnek hét pontja van, meglepetés lenne a győzelmünk, de egy vagány játék és a megfelelő önbizalom meghozhatja a várt sikert, hiszen nem a Manchester Unitedről vagy a Real Madridról beszélünk

Ami a sérülteket illeti Nagy Krisztián továbbra is maródi, de nagy valószínűséggel a jövő héten már elkezdheti az edzéseket. – Krisztián fontos láncszeme a csapatnak, az NB III.-as bajnokság megnyerésében is kulcsszerepet játszott, bízom benne, hogy hamar utoléri magát az öthetes kihagyást követően – mondta a labdarúgóról Waltner Róbert. Hadaró Valentin és Godzsajev-Telmán Rabil Ogli már újra a csapattal készül, így akár már pályára is léphetnek a Budaörs ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC