nb1.hu

Waltner és a szívnélküliség

Félidőben nagyot változott a Kaposvár.

A Kaposvári Rákóczinak minden egyes pont nagy téttel bír, főleg, ha be akarják érni az élen egyre távolabb kerülő ZTE-t. Jelenleg négy pont van az első, és a két másik (Gyirmót, Kaposvár) dobogós között. Waltner Róbert ezért is volt kimondottan elégedetlen csapata Csákvár ellen mutatott első félidei gyengébb játékával, valamint azzal, hogy ez meg is bosszulta magát, hiszen nem tudtak fordítani.
 
– Elégedetlen vagyok, mert ha többet szeretnénk elérni, akkor nem engedhetünk meg magunknak ilyen első 35 percet. A gól után felébredtünk elkezdtünk nyomni. A szünetben elmondtam a srácoknak, hogy mit várok el, óriásit változott a mentalitásuk, de azt nem értem, hogy miért nem játszottunk az első perctől kezdve szívvel-lélekkel. Talán ennek is köszönhető, hogy nem volt szerencsénk a hajrában. Bizonyos dolgokban előrébb kell lépnünk, hogy közelebb tudjunk kerülni a Zetéhez. A sok sérülés nehezítette a dolgunkat, a válogatott szünetben remélem, felépülnek és nagyobb lesz a versenyhelyzet a keretben – idézik Waltner Róbertet a klub honlapján.
 
A mérkőzés 40. percében Sándor György tudott eredményes lenni büntetőből, amire a második játékrész első percében jött a hazai pályán játszó Rákóczi válasza Tömösvári Bálint révén. Ezt követően viszont hiába tett meg mindent a győzelemért a Kaposvár, nem tudták otthon tartani az összes pontot.
 
A tegnapi mérkőzésről bővebben ITT írtunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC