nb1.hu

ZTE-bérletárak: A névre szóló exkluzív hely, külön parkolóval 300 ezerbe kerül

Zalaegerszeg – A diákok és a hölgyek ősszel ingyen szurkolhatnak.

A ZTE FC péntek reggeltől megkezdi 2016/2017-es szezonbérleteinek árusítását. A bérletek a 19 hazai mérkőzésre érvényesek illetve a Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzéséig – olvasható a klub honlapján.

 

 

A Keleti Tribünre az építkezés miatt nem értékesítünk sem bérleteket, sem hazai belépőjegyeket, ide csak a vendég szurkolóink válthatnak majd jegyeket. A tavalyi évhez képest újdonság a ZTE Futball Baráti Kör bérleteinek lehetősége, ezek kedvezményes áron vásárolhatók meg a Nyugati és Déli Tribünre, kizárólag ZTE FBK tagok számára (aki nem tag, az a klubirodában a belépési nyilatkozatot kitöltve illetve a 2000,-Ft-os éves tagdíjat befizethetve vásárolhat bérletet).

 

Ősszel a 14 év alatti diákok és a hölgyek térítésmentesen tekinthetik meg a mérkőzéseket, de nekik is regisztrációs jegy váltása kötelező! A bérletek és jegyek megvásárlásához továbbra sem kötelező a klubkártya, de a kötelező adatok megadása (név, születési hely, idő) továbbra is szükséges! A Megyei Labdarúgó Bérleteket – ahogy tavaly is – a Zala megyei igazolt labdarúgók vehetik igénybe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC