nb1.hu

ZTE: már csak távozók lesznek

És lehet sejteni, kik lesznek azok.

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a Zalai Harlapnak nyilatkozott.
 
– Lezártnak tekintjük a téli átigazolásainkat. A téli erősítéseink is azt mutatják, hogy a tulajdonos nagyon komolyan gondolja, hogy a csapat legyen harcban, és jusson fel az élvonalba. Azt gondolom, hogy fokozatosan lépünk előre, az őszi szezon után a téli átigazolásokkal erősebb lett a keret. Sőt, egy kicsit bő is lett, és nem lenne jó, ha például lennének olyan labdarúgóink, akik pont emiatt kiesnének a játékból, mert nem jutnak elég lehetőséghez. Vannak érdeklődők játékosaink iránt, így szinte biztos, hogy a héten lesz olyan futballista, akit kölcsönadunk más csapatnak, hogy játékban maradjon. Ezek a megbeszélések folyamatosan zajlanak.
 
Arra, hogy kik lehetnek a távozók, Sallói István hétfőn nem kívánt kitérni, mondván, hogy sok lehetőség van előttük és a játékosok előtt is. Amíg ezek nem tisztázódnak, úgy vélte, nem volna szerencsés a dolgok elébe menni.
 
A szombati kezdőcsapat és a cserék alapján ( 2-1-re a cseh élvonalbeli Karvina ellen a zalai alakulat) akár kikövetkeztethető is lehet, hogy kik szorulhatnak hátrébb a korábbiakhoz képest. Mindenesetre a mezőnyjátékosok közül – bár ők is nevezve voltak – Hudák, Ekker, Szökrönyös és Kónya sem lépett pályára, Balázs Zsolt pedig már eleve ki sem utazott a törökországi edzőtáborba, aki a múlt héten még a szlovén Lendvával készült.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC