A tét béklyója alatt az élcsapat - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

A tét béklyója alatt az élcsapat

2019. March 18. Monday 10:31  | Kvanduk Bence
NB2

Újra tervez Szepessy László.

Kép forrása: gyirmotfc.hu
Ahogyan azt megírtuk, sokkoló vereséget szenvedett hazai pályán a Gyirmót a Budaörssel szemben. A bajnoki címért küzdő, jóval esélyesebbnek tűnő csapaton gyakorlatilag átrohantak a vendégek, és 5-1-es eredménnyel vitték el a három pontot.
 
A Gyirmót trénere, Szepessy László úgy látja, hogy a feljutás lehetősége miatti terhet nem tudja jól feldolgozni a csapat, és ez köt béklyót lábukra. Ezért is veszítettek már második meccse zsinórban, és hagyták ellépni a Zalaegerszeget.
 
– A tét béklyója alatt játszik a csapat, amit nehezen tud feldolgozni. Az első percekben már akár gólokkal is vezethettünk volna, utána viszont görcsösen futballoztunk, de a helyzetek alapján döntetlen is lehetett volna a mérkőzés. Jön egy kis pihenő, amin belül újra kell tervezni a GPS-ünket. Egy kis nyugalomra és békességre lesz szükség, ami után vissza fogjuk szerezni az önbizalmunkat és ismét abba a pozícióba kerül a csapat ahova illik – idézi a klub honlapja a vezetőedzőt.
 
A bajnoki címért folytatott harcát komolyan megnehezítette a Gyirmót, miután vereséget szenvedtek az utolsó előtti Mosonmagyaróvártól, és most a 7. Budaörstől. Az előző fordulóban előzni tudott a ZTE, míg most 4 pontra növelte így az előnyét. Mindeközben a Kaposvár is kapaszkodik, akik újra egyenlő pontszámmal állnak velük. A végén akár döntőek is lehetnek az itt elhullajtott pontok.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU