Nem játszhat a legjobb góllövő a rangadón - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Nem játszhat a legjobb góllövő a rangadón

2019. February 22. Friday 11:30  | Simon Zoltán
NB2

Visszatérői is lesznek a Vasasnak.

A Vasas a Győr ellen kapott ki Újpesten 4-0-ra, a Békéscsaba meg 2-2-t játszott Óbudán az utolsó Monor ellen. Azaz, egyik csapat sem parádézott az előző fordulóban.
 
Szanyó Károly, az angyalföldiek trénere a két csapat, viharsarki mérkőzése előtt jó és rossz jellegű hírekről is beszámolt a drukkereknek. A piros-kékeknek vannak fontos  visszatérőik, ugyanakkor a bajnokság góllövőlistájának a vezetője nem léphet pályára a hétvégén.
 
„A Békéscsaba egy erős, masszív csapat, hazai pályán különösen veszélyes. Saját otthonában mindössze két meccset veszített el és csak hét gólt kapott. Egy nagyon kemény mérkőzése számítok és bízom benne, hogy játékosaim az elmúlt hetek gyengébb játéka után tudják és akarják javítani az elkövetett hibákat és megtesznek mindent a siker érdekében. Jó hír, hogy Király Botond felépült, míg Borbély Bálint visszatérhet eltiltásából, ugyanakkor Balajti Ádámra nem számíthatunk, mivel legutóbb kiállították. Nagy Zoárdnak a bokájával vannak gondjai, ő valószínűleg nem tud pályára lépni vasárnap.”

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU