nb1.hu

10-en távoztak, sokan érkeztek – edzői reakció

Sok változás volt Tiszakécskén.

Rengeteg változás történt az elmúlt időszakban Tiszakécskén, íme, Simon Antal vezetőedző összefoglalója, amit a klub honlapjának mondott el.
 
FELKÉSZÜLÉS – JÁTÉKOSKERET
"A felkészülés utolsó két hetébe léptünk, ami már a finomítás időszaka. Az elmúlt négy hétben komoly munkát végeztünk. Az edzőtáborban is minden megfelelően alakult, egy edzőmérkőzés maradt el, amikor ellenfelünk nem tudott kiállni. Ezzel azonban nagy probléma nem volt, hiszen tudtunk kint három felkészülési meccset játszani. Kiváló pályákon edzhettünk, s a játékosok a szállásunk wellness részlegén is regenerálódhattak. Nagyon sok új játékos érkezett a kerethez, fontos volt, hogy mindenki sikeresen beilleszkedjen. Tíz új labdarúgó érkezett a távozók helyére, ami azt jelenti, hogy a csapat negyven százaléka kicserélődött. Arra ezúttal is odafigyeltünk a vezetőkkel, hogy olyan labdarúgók érkezzenek, akik az itteni szellemiséget, mentalitást maximálisan képviselni tudják. Akadt olyan labdarúgó, aki szerepelt nálunk próbajátékon, de jelezte, hogy nem érzi itt jól magát, nem neki való a kisvárosi vidéki környezet. Ő egy pesti fiatalember volt, aki teljesen más közegben nőtt fel. A felkészülésünk első három hetében Tiszakécskén edzettünk. Több labdarúgót is megnéztünk, akik közül ma már többen a klub igazolt játékosai. Örömmel számolhatok be arról, hogy több labdarúgónk is felépült azok közül, akik még az előző szezon végén sérültek voltak."
 
KEZDŐCSAPAT
"Úgy gondolom, hogy a gerinc már megvan. Szerencsére az új játékosokkal is olyan labdarúgók érkeztek hozzánk pl. Preklet, Fabio vagy Zádori, illetve a már említett fiatalszabályban érintettek, akik minőségileg is tudnak hozzátenni. Emellett Kovács vagy Giuliano rutinos NB II-es labdarúgók, akik szintén erősítést jelentenek. Minden poszton van már két egyforma tudású játékosunk. Ennek köszönhetően egy egészséges versenyhelyzet alakult ki a keretben."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC