nb1.hu

A bajnokesélyes középpályása már unja a sérüléseket

Felcsút – A rutinos játékost fél óra játék után kellett lecserélni.

Múlt pénteken még mankózott, vasárnap már sántikálva ugyan, de a Pancho Arénában szurkolt a társaknak Polonkai Attila, a PAFC középpályása.

 

A rutinos játékos hadilábon áll a szerencsével, alighogy visszatért a pályára, ismét megsérült. Az NB II első fordulójában, a Soroksár elleni találkozón (3–3) szerepelt utoljára bajnoki mérkőzésen.

 

 

Polonkai Attila 2015 októberében sikeres műtéten esett át a székesfehérvári kórházban, melynek során korábban levált csontdarabok maradványait távolítottak el a bal bokájából. A jól sikerült rehabilitációt követően, a tavaszi bajnoki nyitányon kezdőként számolt vele Szijjártó István vezetőedző, ám alig fél óra játék után, sérülés következtében le kellett cserélni. A vizsgálatok azt állapították meg, hogy játékos combizom-szakadást szenvedett. A székesfehérvári kórházban dr. Apkarovich Géza megműtötte. "Poló" a gyógyulásról így nyilatkozott a klub honlapjának:

 

"Már unom a sérüléseket, remélem ezen is gyorsan túl leszek. Még két hét és futhatok, jó lenne minél hamarabb játszani!"

 

 

Polonkai Attila 2012 óta játszik nálunk, 76 mérkőzésen két gólt szerzett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC