A ceglédi bravúr titka:„Erre készültünk az elmúlt napokban” - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A ceglédi bravúr titka:„Erre készültünk az elmúlt napokban”

Szabó László - 2016. August 02. Tuesday 15:55
Albertirsa – Zoran Szpisljak elnézést kért a Békéscsaba szurkolóitól.
Kép forrása: cegledfoci.hu

A Ceglédi VSE csapata az NB II első fordulójában kemény ellenfél ellen kellett, hogy pályára lépjen, ugyanis vasárnapi riválisa az NB I-ből kiesett Békéscsaba volt. A 700 néző előtt, Albertirsán megrendezett mérkőzést végül az ideiglenes otthonában pályára lépő hazai csapat nyerte meg, a forduló egyik legnagyobb meglepetését okozva.

 

 

NB II, 1. forduló

 

Ceglédi VSE–Békéscsaba 1912 Előre 3–0 (1–0)

G.:Albert Á. (40., 91.), Albert I. (50.)

 

 

 

A gólok története a cegledfoci.hu tudósítása alapján:

A 40. percbena fölény góllá érett. Egy bal oldali szabálytalanság után Albert Ádám állt a labda mögé, majd nagyjából 23 méterről gyönyörűen tekerte be a hosszú felsőbe a labdát, 1–0!

 

A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt befejeztük, jól játszottunk, majd az 50. percben Albert Ádám szöglete után Albert István fejelt a kapuba, 2–0.

 

Albert Ádámfeltette arra a bizonyos "i"-re a pontot, egy szép támadás végén, a baloldalon kapta a kiugratást a csereként beállt Markótól, majd okosan helyezte a kapuba, 3–0.

 

 

Edzői értékelések:

 

Varga Attila(Cegléd): – Erre készültünk az elmúlt napokban. Amikor kellett jól védekezett a csapat, amikor arra volt szükség, akkor pedig nagyon jól támadott. Legfőképpen az ellenfél térfelén történt labdaszerzésekben voltunk nagyon jók. Ezen a szinten ezek nagyon fontos dolgok, ma ezek ültek. Nagyon büszke vagyok a csapatra és a bajnoki kezdésre és azt hiszem, maradéktalanul elégedett lehetek – mondta tréner a klub honlapjának.

 

 

 

Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője betegség miatt nem volt ott Albertirsán, de hétfőn már eligazítást tartott csapatának. A szakember a vasárnapi találkozóról mondta el véleményét a klub honlapjának.

– Mindenkinek ki kell lépnie a komfort-zónájából és akkor is a maximumot kell nyújtania, ha ez fáj! Ebben a kiegyensúlyozott mezőnyben nem elég elhinni, hogy a mérkőzést mi irányítjuk, és egyszer csak hibázik az ellenfél, amelyből esetleg gólt tudunk elérni. A másik 19 csapatnak is ugyanaz a célja, mint nekünk és ezért mindenkitől a megfelelő teljesítményt várom el. Nem csak magatokért, hanem a klubért, az ott dolgozó személyzetért, a városért és a szurkolókért is játszotok. Szurkolóink elégedetlensége teljes mértékben érthető, hiszen az elmúlt hétvége egyáltalán nem tükrözi céljainkat és nem ezért dolgoztunk eddig. Tőlük ezúton is elnézést kérünk!

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!