nb1.hu

A Csepel legyőzésével a Cegléd továbbjutott a Magyar Kupában

Cegléd – Az NB II-es csapat egygólos győzelemmel jutott a következő körbe.

A Magyar Kupa 2016/2017-es sorozatát Csepelen kezdte meg a Ceglédi VSE. Az NB III-as ellenfél elleni mérkőzésen nem csak a továbbjutás volt a cél, hanem hogy az NB II-es csapat visszataláljon a győzelem útjára.

 

Az első félidőt ennek megfelelően kezdte a Cegléd, az első percektől dominált, folyamatosan alakította ki a helyzeteket. A védelem is a helyén volt, a félpályán is alig jött át a hazai csapat. A fölény a 25. percben góllá érett, Markó szabadrúgásába nem tudott senki beleérni, a labda pedig a kapus előtt megpattanva a kapuba kötött ki. A félidő hátralevő részében a Csepel mindössze két veszélyesebb támadást tudott vezetni, de Verebélyinek nem kellett nagy védést bemutatnia egyik esetben sem. Ellenben a vendégek tovább rohamozták a harmadosztályú csapat kapuját, a félidő végéhez közeledve Horváth hagyta ki a legnagyobb lehetőséget, amikor átemelte a kifutó kapus felett a labdát, de az nem sokkal a kapu fölé is hullott.

 

A második félidőt gyengébben kezdte a Cegléd, a Csepel több veszélyes akciót is tudott vezetni. Baboleknek volt több lövése, amiből egyet bravúrral védett a hazaiak kapusa, Horváthot pedig buktatták a büntetőterületen belül, de a játékvezető nem fújt tizenegyest. A négyperces hosszabbítás utolsó perceiben már a hazaiak kapusa is feljött a pontrúgásoknál, de az eredmény már nem változott, 1-0-ra nyert a Cegléd Csepelen.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC