nb1.hu

A felcsútiak szerint nem lesz könnyű vasárnap feljutniuk

Felcsút – Már csak egy lépés választja el az élvonaltól a PAFC-ot.

A Puskás Akadémia elemzését változtatás nélkül közöljük.

 

„A Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni győzelmével kiharcolhatja az NB I-es tagságot első csapatunk a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában.

 

A hétvégi, Dorog elleni1–0-s idegenbeli győzelem nem csak annyit jelentett, hogy egy újabb igen kellemetlen riválist pipálhattunk ki a naptárban. Tóth Bence fejesgóljával biztossá vált: a hátralévő négy fordulóban egyetlen siker is elegendő ahhoz, hogy ősztől első osztályú mérkőzéseket láthassunk a Pancho Arénában.Az első nekirugaszkodásból mindjárt átvihetjük a lécet, ugyanis hazai pályán eddig mindössze három döntetlenünk van, az összes többi találkozónkon itthon tartottuk a három pontot.

 

A feladat persze nem lesz egyszerű: Klausz László tanítványai eddigi 33 mérkőzésükön mindössze 19 gólt kaptak, ebben a mutatóban ezzel ők a legjobbak a ligában. Persze a mi 63 rúgott gólunk is első helyet ér a vonatkozó rangsorban, így taktikai szempontból is roppantul érdekes csata alakulhat ki vasárnap kora este a Pancho Arénában.

 

A két együttes őszi találkozóján döntetlen született, Andorka Péter találatára Heffler Tibor válaszolt szabadrúgásból, Farkas Márk újra a szegedieket juttatta előnyhöz, a 2–2-es végeredményt Vanczák Vilmos állította be.”

Jobban akarja Csabán a stáb a győzelmet, mint a játékosok? – NB2.hu

YMosonmagyaróvár-Békéscsaba értékelés

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC