A Fradi kölcsönjátékosának a duplájával nyert a Szpari - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Fradi kölcsönjátékosának a duplájával nyert a Szpari

Hegedűs Gábor - 2016. September 12. Monday 08:38
Nyíregyháza – Hiába változott a hazaiak védelme, a Szeged 2011 nem bírt Dragónerrel.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu

A sérülések miatt több poszton változott a Nyíregyháza védelme a korábbi meccsekhez képest, ám így is nyert a Szeged 2011 ellen, méghozzá Dragóner Filip duplájával.  

 

A 6. percben az első helyzetéből gólt szerezhetett volna a Szpari, de Pölöskey pörgetését bravúrral fogta Szántai. Két perccel később még nagyobb helyzet, ezúttal túljutott Pölöskey gurítása a kapuson, de a gólvonal elől kivágták a vendég védők – számolt be a Szpari honlapja.

 

 Az első negyedóra több ígéretes támadást hozott, de gól nem esett. Kiegyenlített volt a játék, a Szeged is bátran támadott, de nem volt nagy helyzetük. A 26. percben Vámos beadásába ért bele saját kapuja előtt Achim, Szántai megfogta a labdát. Több hazai akciót is szabálytalanul állítottak meg a szegediek, három vendég játékos is sárgát kapott rövid időn belül. Tisza próbálkozott egy távoli lövéssel, fogta a kapus. A 37. percben nagy helyzet maradt ki, Harsányi egyedül vezette a kapusra a labdát, majd visszagurított Rudolfhoz, aki kapásból fölé lőtt. A hajrában Pálinkás lőtt húsz méterről, mellé ment a labda. Az első játékrész nem hozott gólt.

 

A szünetben mindkét szakvezető változtatott, Mátyus János kettőt is cserélt. Az 52. percben Pászka fejesét fogta bravúrral Hermány, majd az 55. percben megszerezte a vezetést a Szpari. Harsányi Zoltán adta be a bal oldalról a labdát, Dragóner Filip pedig a kapuba passzolt középen, 1-0!

 

A gól után mezőnyjáték folyt, nagy helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, de jó volt az iram. A 68. percben Dragóner passzolt Harsányihoz, utóbbi egy szép csel után lőtt, Szántai óriási bravúrral szögletre ütötte a labdát. A 76. percben Zabari kapott ajándékba egy labdát, lövését hárította Hermány. Eldönthette volna a meccset a Szpari, Rudolf ugratta ki Dragónert, akit az utolsó pillanatban szereltek a szegediek, majd Tisza szabadrúgása alig ment mellé. A másik oldalon egy szegedi lövés után a felső léc mentette meg a Spartacust a 86. percben.

 

A 94. percben jött a második gól, Dragóner Filip ismét jól érkezett középen, és a kapuba lőtt, 2-0, a Szpari megnyerte a meccset.

 

Nyíregyháza Spartacus - Szeged 2011 2-0 (0-0)

G.:Dragóner (55., 94.)

 

Városi Stadion 1600 néző

Jv: Radványi Ádám ( Punyi, Márkus)

 

Nyíregyháza:Hermány - Kónya, Ur, Rubus, Pálinkás(Dragóner a szünetben) - Tamási(Holdampf 79.p), Rudolf, Tisza, Vámos, Harsányi - Pölöskey (Farkas a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János

 

Szeged:Szántai - Horváth, Tóth, Jagodics, Pászka(Balogh 58.p), Mészáros, Achim, Zabari, Király(Geiger 74.p), Zádori (Andorka a szünetben), Germán. Vezetőedző: Klausz László

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!