nb1.hu

A Haladástól igazolt a Kerület, bemutatkoztak Lipcseiék új játékosai

Triplán pályán az ETO, ankét a Szparinál és a Pécsnél.

 

III. KERÜLET

 

"Schuszter Ronald a III. kerületi TVE játékosa!

 

“Ronald személyében egy fiatal, de annál tehetségesebb középpályással erősödtünk. A Haladástól érkezik hozzánk. Az utánpótlás válogatottakban rendre szerepelt Roni és reményeink szerint a TVE-ből is fel tudja hívni majd magára a figyelmet. Kreativitása új lehetőséget ad a szakmai stáb számára. Későn csatlakozott hozzánk, ezért még egy kis időre van szüksége, hogy fizikálisan is utolérje magát, de utána nagy értékünk lesz. Sok sikert Roni óbudai kék-fehérben!” – nyilatkozta Szabó Bence."

 

SOROKSÁR

 

ETO

 

"Szombaton három helyszínen is érdekeltek lesznek az ETO FC Győr felnőtt labdarúgócsapatai.

 

Az NB III-ban szereplő ETO Akadémia gárdája a szintén harmadosztályú Pápa otthonában lép pályára 10 órakor. Király József edző együttesének ez a találkozó lesz a bajnoki főpróbája. Hasonló a helyzet az NB II-es csapatnál, amely szombaton 17 órakor Budapesten, a Vízművek sporttelepén szerepel egy héttel a bajnoki rajt előtt, Priskinék az élvonalbeli Kisvárdával mérik össze erejüket. Klausz László dolgát nehezíti ugyan néhány kisebb sérülés, ám a vezetőedző természetesen már a Tiszakécske elleni, jövő vasárnapi bajnoki találkozó jegyében küldi pályára csapatát. Az NB I-es női együttesre komoly erőpróba vár, hiszen szombaton 14 órakor Gönyűn, a magyar bajnok, BL-re készülő Ferencváros lesz a Menczeles Iván edző vezette csapat ellenfele. Az ETO FC Győrnél szerencsére mindenki egészséges, s először lép pályára a zöld-fehéreknél, az éppen az FTC-től érkező kanadai-jamaicai támadó, Tiffany Cameron."

 

NYÍREGYHÁZA

 

"A hagyományoknak megfelelően szurkolói ankéttal indítja a szezont a Nyíregyháza Spartacus. Július 27-én kedden 18.30-tól a Continental Aréna aulájában mutatja be hivatalosan a klub az új játékosokat, a szakmai stáb pedig értékeli a felkészülést. Mivel a stadion építése miatt a következő években Balmazújvárosban játszik majd a csapat, ez egy új kihívást és feladatot is jelent, a részleteket a klub vezetése ismerteti majd, és természetesen ezúttal is feltehetik kérdéseiket a szurkolók is. "

 

PÉCS

 

"Hétfőn 18:00 órától szurkolói ankétot tartunk a Made in Pécs Caféban!

 

NB II-es labdarúgócsapatunk számára augsuztus 2-án kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es idénye, előtte pedig a hagyományoknak megfelelően szurkolói ankétot tartunk, mégpedig július 26-án, hétfőn 18:00 órától a Király utca-Kazinczy utca sarkán található Made in Pécs Caféban.

 

Az eseményen Kulcsár Árpád sportszakmai igazgató, Győri János operatív igazgató, Vas László vezetőedző, valamint két játékosunk vesz részt. Az ankétra ellátogató szurkolóinknak ezúton is lehetősége nyílik, hogy találkozhasson a PMFC képviselőivel és feltehessék az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket.

 

A belépés ingyenes, egyúttal a sajtó képviselői számára is nyilvános, sok szeretettel várunk mindenkit!"

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC