nb1.hu

A holland élvonalból igazolt a Szeged

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A SZEGED BEJELENTÉSE:
 
"A holland első osztályban szereplő Fortuna Sittardtól érkezett újabb nyári igazolásunk, Dobos Áron. A húszéves támadó játékossal hosszútávú szerződést kötött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.
Dobos Áron (20) Dunaújvárosban született és ott is kezdte labdarúgó pályafutását. Nevelőegyesületéből került be az utánpótlás válogatottakba és a Dunaújvárosban szerezte meg az alapokat is, ahonnan a világ egyik legerősebb bajnokságába, a holland élvonalba került. Fiatal kora ellenére kétszer pályára is lépett az Eredivisie-ben (holland élvonalbeli bajnokság), emellett alapember és kezdő volt a Reserve Ligában szereplő gárdában is.
 
Dobos Áron: „A közel két év alatt fantasztikus stadionokban jártam és igazi világsztárokkal ismerkedtem meg Hollandiában, rengeteget tanultam a labdarúgásról. Remélem ezeket a tapasztalatokat a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál is hasznosíthatom majd.”
 
Áron egy ideje már Szegeden edz, felkészülési mérkőzéseken gólpasszokat is adott és gólokat is szerzett már kék-fekete szerelésben.
 
Dobos Áron: „Pont egy ilyen ajánlatra vártam. Az a koncepció, amit Adem Kapic felvázolt a következő évekre, nagyon szimpatikus nekem és tökéletesen illeszkedik, ahhoz is, amit arról gondoltam, hogy hogyan kellene felépítenem magamat. Az infrastruktúra lenyűgöző, minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el.”
 
A támadó sorban bárhol otthonosan mozog új játékosunk, akinek sok sikert kívánunk a csapatban! Hajrá Áron, hajrá Szeged!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC