nb1.hu

A Honvéd friss bajnoka és az egyik legjobb erdélyi védő Barcikán

Heil Walter aláírta szerződést, a héten leigazolhatják Kanalost is.

Az első osztályba most feljutott Balmazújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést szombaton a Kazincbarcika. A borsodiak 60 percig vezettek, de végül 2-1-es vereséget szenvedtek a hajdúságiaktól.

 

Az első félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a vendég együttes, vezetett is, és a második játékrészt is jól kezdték kazincbarcikaiak, igaz ekkor már a Balmazújváros is felvette a ritmust, kapufáig is eljutott, ám a gólszerzés csak az első negyedóra végén sikerült. Zsiga Ervin egyenlített, majd 15 perccel később a friss igazolás Nemanja Andrics a győztes találatot is megszerezte.

 

A Kazincbarcika vezetőedzője, Vitelki Zoltán elégedett volt a csapat teljesítményével, hiszen jól helytálltak a mérkőzésen, és bátran futballoztak. A fiúkon látszott az, hogy egyre jobban összeszoknak és ez pozitív fejlemény. – értékelte a látottakat a vezetőedző.

 

A csapatban több új játékos is pályára lépett. Raul Palmes az erdélyi Nagyszebenben született 1996 augusztus 16-án. 2013 óta a Magyar Futball Akadémián nevelkedett, a tavalyi szezonban a Gyirmót elleni bajnokin 11 percnyi játéklehetőséget kapott, így magyar bajnoknak vallhatja magát.

 

A Honvéd második csapatában 42 meccsen szerepelt és 4 gólt szerzett.

 

Heil Walter szintén középhátvéd, ő Szatmárnémeti Olimpia labdarúgója volt az előző években. Korábban a román bajnokság élcsapatának számító FC Vaslui játékosa is volt, de csak egy mérkőzésen játszott az első osztályban. A másodosztályban azonban évek óta alapember, és fegyelmezett játékával és rutinjával nagy erősítés lehet a kazincbarcikaiak számára. Az nb2.hu érdeklédésére elmondta, egy évre szóló szerződést írt alá a csapattal.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról – NB2.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

Szintén Szatmárnémeti születésű és nevelésű Kanalos Tony is. A csatárként és középpályásként is bevethető játékos évek óta tagja a román korosztályos válogatottnak, az Olimpia színeiben pedig 25 bajnokin egy gólt szrzett. Rendkívül technikás, taktikailag azonban még van hova fejlődnie. Ő a jövő héten írhatja alá a szerződését.

 

Heil és Kanalos is magyar anyanyelvű, mindketten magyar állampolgárok, így nem számítanak majd légiósnak. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC