nb1.hu

A Kazincbarcika ellen hangolódik a Szpari

Nyíregyháza - Negyvenedik alkalommal találkozik a Nyíregyháza és a Kazincbarcika.

 
 
Komoly múltra tekint vissza a Nyíregyháza-Kazincbarcika összecsapás. A két együttes 37 alkalommal találkozott a másodosztályban, kétszer pedig az NB-III-ban, azaz vasárnap negyvenedszer csap össze a két gárda bajnokin. Bár a Szpari győzött többször ( 15 esetben), a borsodiak sokszor törtek borsot a mieink orra alá. 12 meccsen ők győztek, és szintén 12 alkalommal lett döntetlen a végeredmény. Ősszel kétszer is vezetett a Szpari, de végül be kellett érni egy ponttal, 2-2 lett a végeredmény, Rezes László és Pekár László lőtték a góljainkat. Az a meccs nem csak erről, hanem a szurkolókról is emlékezetes marad, a nyíregyházi drukkerek fantasztikus hangulatot varázsoltak.
 
A tavaszi szezon vegyesen indult a KBSC-nek, 2-1-re verték a Szolnokot, legutóbb pedig 4-1-re kaptak ki hazai környezetben a Budaörstől, úgy, hogy a szünetben még vezettek. A csapatból Takács eddig a leggólerősebb, öt alkalommal volt eredményes a bajnokságban. A téli szünetben négy játékos távozott illetve érkezett a barcikaiaknál.
 
Érkezők: Fila Károly (Sportul Snagov – Románia), GáborLukács (Salgótarján), Murai Márk (Mezőkövesd – kölcsönbe), Orovecz Ádám (Balmazújváros – kölcsönbe)
Távozók: Burics András (Sényő), Gábor Péter (szabadon igazolható), Micsinai Miklós (Budafok), Varga Márkó (Honvéd-MFA – kölcsönből vissza, onnan Füzesgyarmat, kölcsönbe)
 

A vasárnapi Szpari-Kazincbarcika mérkőzés 17 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC