nb1.hu

A kispadot is leköpködték: meccsösszefoglaló – videó

Az edzők szavai után érdemes a gólokat nézni.

Nem érdemes az edzői értékelések nélkül megmutatni a mérkőzés összefoglalóját, hiszen a forduló legparázsabb hangulatú meccséről van szó:
 
"Szabó István (Duna Aszfalt TVSE): – Először is gratulálok mindkét csapatnak. Szórakoztató, szenvedélyes mérkőzés volt és tulajdonképpen mindkét együttes megnyerhette volna. A Békéscsaba nagyon jó csapat és számítottunk rá, hogy az elejétől fogva nyomás alatt fognak tartani minket, ennek ellenére egyáltalán nem érdemtelenül győztünk a mai napon. Az első félidőben nagyon jól leolvasták a játékunkat és a büntetőből szerzett vezetés is teljesen jogos volt. A második játékrészben változtattunk a felálláson és a taktikán is, így sikerült kihasználnunk azokat a hibákat, amelyeket elkövettek. Hozzá kell szoknunk nekünk is ahhoz, hogy ilyen mérkőzés is van, amikor a jó értelemben vett agresszivitásra és keménységre is szükség van ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni. Szurkolóink szenzációsan segítették a csapatot, de minden tiszteletem a csabai drukkereké is, akik szintén kitettek magukért és elkísérték mai vendégeinket. Úgy gondolom, hogy az lenne jó, ha minél több ilyen összecsapás lenne a bajnokságban, ahol van indulat, sebesség, ahol sáros lesz a nadrág – úgyhogy gratulálok Boér Gábornak, hiszen nem érdemtelenül áll csapatával a dobogón. A saját csapatom előtt pedig megemelem a kalapom, hiszen kényszerű cserénk is volt és egyáltalán nem voltunk könnyű helyzetben. Úgyhogy nagy az öröm most nálunk, de csak holnap reggelig, mert készülnünk kell a Nyíregyháza elleni összecsapásra.
 
Boér Gábor (Békéscsaba): – A mérkőzés végkimenetelével kapcsolatban természetesen minden felelősséget vállalok. Úgy érzem, hogy ezt a meccset időben le kellett volna zárnunk. Mindkét játékrészben megvoltak a lehetőségeink, kimondottan nagy ziccerek is kimaradtak, sajnos nem tudtuk rárúgni a másodikat. Szinte ugyanaz a forgatókönyv volt, mint az előző mérkőzésen, csak most nem az utolsó pillanatokban kaptunk gólt. Amellett viszont sajnos nem tudok szó nélkül elmenni, hogy a mai meccsen nem is tudom mennyi faultot engedélyezett az ellenfélnek megtorlatlanul a játékvezető?! Szinte minden akciónkat kizárólag szabálytalanul tudták csak megállítani. Hogy az ellenfél góljai milyen szituációkból estek, az megint más téma és nem is akarok "bírózni", hiszen nem csak a játékvezetőn múlt az eredmény. Inkább az lenne itt a lényeg, hogy ilyen színvonalú játékvezetés nem ildomos egy másodosztályú mérkőzésen sem – viszont még egyszer szeretném hangsúlyozni, nyilván nem ezen múlt a dolog, csak hozzátartozik az igazsághoz. Mindentől függetlenül mennünk kell tovább az úton, ki kell kecmeregjünk a gödörből, hiszen rengeteg meccs van még hátra és semmi sem dőlt el. Egy ilyen meccset el kell tudnunk dönteni a megfelelő időben határozottan és akkor nem eshetünk ilyen hibákba, amelyeket ma elkövettünk – ezt is meg kell tanulnunk. Amellett sem tudok szó nélkül elmenni, hogy fordulhat elő egy NB II-es mérkőzésen, hogy a vendég csapat kispadját leköpködik, szotyival dobálják, folyamatosan inzultálják és amikor szólunk, akkor a rendező csak mosolyog a dolgon?! Ez rendezési hiányosság és sportszerűtlen magatartás. A szurkolóinknak viszont köszönöm, hogy elkísérték a csapatot és megfelelő hangulatot teremtettek a mérkőzésen. Sajnálom, hogy nem tudtuk őket győzelemmel megörvendeztetni, de bízom benne, hogy nem szegtük kedvüket és továbbra is a csapat mellett állnak majd."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC