nb1.hu

A Kisvárda megtörte a Szolnok veretlenségi sorozatát

Kisvárda – Révész Attila csapata öt pontra a feljutó helytől.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 22. fordulójából elhalasztott mérkőzésén az ötödik helyen álló Kisvárda Mester Good fogadta a tavasszal még veretlen, tízedik helyen álló Szolnoki MÁV FC-t.

 

Véber György csapata egy négyest lőtt a DVTK otthonában

A küzdelmes találkozót Vári Barnabás 42. percben szerzett gólja döntötte el, így Révész Attila csapata otthon tartotta a három pontot és feljött a tabella 4. helyére, megelőzve a Vácot.

 

Ezzel a győzelemmel a Kisvárda öt pontra megközelítette a második helyen álló Soroksárt, így Gosztonyi Andrásék újra lőtávolba kerültek a feljutásért vívott harcban.

 

Kisvárda Master Good–Szolnoki MÁV FC 1–0

G.: Vári (42.)

 

Révész Attila (Kisvárda): – A Szolnok igazolta, hogy eddig miért is nem szenvedett vereséget a tavasszal. Bosszant, hogy az elején kimaradt egy nagy helyzetünk, majd a vezető gólunk után a Sopron elleni meccs hasonló időszakában alkalmazott taktikát vettük elő.A végén pedig három belső védtük a három pontot, ami a legfontosabb volt a számunkra.
 
Balogh Pál (Szolnok): – Nehezen vettük fel a játék ritmusát, de végig tudtuk kontrollálni a hazaiak támadójátékát. Sejtettük, hogy nagy jelentősége a rögzített helyzeteknek, és végül egy ilyen szituációból kaptuk a gólt. A második félidőben Nikola Pantovicsnak volt két helyzete és egy tizenegyest is számon kérhetünk, és a vereség ellenére emelt fővel jöhettünk le a pályáról.

A Merkantil Bank Liga NB II tabellája

Merkantil Bank Liga NB II 2016/17-es szezon

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC